Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşkın Tarifi dizisinde kimsenin beklenmediği son karar!

Aşkın Tarifi dizisinde kimsenin beklenmediği son karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden Aşkın Tarifi dizisinde şimdiye kadar 7 bölüm yayınlandı. Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk’ün başrollerinde yer aldığı dizide eğlenceli anlar devam ediyor. Sette çok iyi bir ekip neşe içinde çekimlere devam ediyor. Geçtiğimiz Gün Serra Arıtürk’ün 23. yaş günü de sette pasta kesilerek kutlanmıştı. Arıtürk, ilk dizisinde başarılı performansı ile göz dolduruyor. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı da şimdiden merak konusu oldu.

Romantik komedi hikayesinde reytingler yaz etkisiyle iyice düştü ama hikayenin akışı ve eğlencesi son sürat devam ediyor… Aşkın Tarifi dizisinin 2 Ağustos Pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünden yeni fragman paylaşıldı. Dizi hayranlarını çok şaşırtacak bir karar da ortaya çıktı.

Naz, Fırat ile evlenmeyi kabul etmişti. Ancak yeni bölüm fragmanına da yansıyan görüntülerde Naz, Fırat’ı nikahta reddediyor! Bu gelişme beklenmiyordu ve Naz’ın kararı herkesi için şaşırtıcı oldu.

Naz ve Fırat evlenme kararı alır. Herkes bu durum için oldukça mutludur. Ancak Naz’dan beklenmedik bir hamle gelir. Nikahta, Fırat’ı reddeden Naz ne yapmayı planlıyor? Dizinin 8.yeni bölümü bir hayli eğlenceli olacak.

Aşkın Tarifi yeni bölümüyle Pazartesi 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak ve 8. bölüm 2. fragmanını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Yeni bölümde ayrıca Taylan’dan Fırat’a büyük darbe gelecek! Naz ve Fırat arasındaki kıvılcım sonunda ateşe dönüşmüştür. Asuman’a artık onunla olmak istemediğini söyleyen Fırat, Naz ile mutlu olacağına emindir. Ancak Taylan’ın hamlesi bütün durumu değiştirecektir.