Ana sayfa Dizi Haberleri Baş Belası dizisinin durumuna herkes üzülüyor

Baş Belası dizisinin durumuna herkes üzülüyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Baş Belası dizisinde ilk 6 bölüm izleyicilerle buluştu ve büyük de ilgi gördü. Özellikle de başrol oyuncuları İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir ikilisi çok iyi bir uyum sağladı.

Baş Belası dizisinin hikayesi de çok güzel ve iyi bir kurgu da yapılıyor. Ancak dizide en büyük eksiklik izleyici ilgisinin azlığı. Yaz ekranında belki izleyici sayısı düştü ama diğer dizilere gösterildiği kadar Baş Belası’na ilgi olmaması da şaşırtıcı.

Hem konusu farklı hem de çok iyi bir oyuncu kadrosu var. Eğlenceli, polisiye aksiyonu olan bir yapım. Fakat Baş Belası dizisinin reyting sonuçları iyi gelmiyor. Dizi hayranları da bu duruma çok şaşırdı. Birçok izleyici, bunun nedenini merak ettiklerini belirten yorum yapıyor.

Bir dizi hayranı, “Diğer dizilere göre daha farklı olmasına rağmen yine de izlenme sayısı az. Bu beni çok üzüyor. Umarım final olmaz” diyerek endişesini aktardı.

Baş Belası hayranları diziye tutuklu kaldı ama izleyici azlığı nedeniyle bir final korkusu da yaşıyor. Bazı dizi hayranları kış sezonunun başlaması ile birlikte atv’nin diziyi yayından kaldırmasından endişe ettiklerini belirten yorumlar yapıyor.

1 Ağustos Pazar günü yayınlanacak olan Baş Belası dizisinin 8.yeni bölümünden 2. fragman paylaşıldı. Acaba Emniyet’te bir köstebek mi var? İşte bu soru etrafında gelişen olayları izleyeceksiniz.