Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin final yapan son dizisinde sağ gösterip sol vurdular!

Fox TV’nin final yapan son dizisinde sağ gösterip sol vurdular!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle son kez buluşan Kefaret dizisi, dün akşam yayınlanan 35. ve final bölümü ile birlikte ekran ömrünü tamamladı. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde olduğu dizinin finali çok sarsıcı geçti.

Zülfü Livaneli’nin hikayesinden Mahinur Ergun tarafından senaryolaştırılan Kefaret, çok iyi bir hikaye kurgusuna ve başarılı oyunculuk performanslarına sahipti. İlk başladığı günden final yapana kadar dizi hayranları akıcı hikayeyi çok sevdi.. Finalde neler yaşanacağı da çok merak ediliyordu.

Fox TV'nin final yapan son dizisinde sağ gösterip sol vurdular! 7

Mine Kılıç’ın başarıyla canlandırdığı Arzu karakterinin ölümü izleyicileri de üzdü. Ahmet karakterinin gözyaşları, birçok dizi hayranı için de gözyaşı olarak aktı…Finalde en büyük sürpriz ise Sinan karakteri konusunda yaşandı. Çok ağır şekilde yaralanan Sinan’ın ölmesi bekleniyordu.

Ancak fragmanlarda sanki ölecekmiş gibi gösterilen Sinan, senarist marifeti ile yaşatıldı. Zeynep karakterine hayat veren Nurgül Yeşilçay’ın o sahnedeki oyunculuk performansı da izleyicileri bir hayli etkiledi… Sinan’ın ölmemesine dizi hayranları da çok sevindi.

Dizinin final yapmasına içerleyen birçok izleyici oldu. Oysa ki dizinin hayranları ikinci sezon olmasını çok arzu etmişti. Ancak Fox TV, yaz ekranında da Kefaret’i devam ettirerek, tek sezonda bitirme kararı aldı.

Arzu’nun öldüğü sahne hakkında yorum yapan bir dizi hayranı, “Arzu’nun ölümü ve Ahmet’in ağlamasında hiç ağlayacağımı sanmazdım ama hıçkıra hıçkıra ağladım. Zeynep’le Sinan’ın mutluluğu beni mutlu etti. Hele ki Meltem’in sonu beni bitirdi, aferim Şule sana. Tüm oyuncuları tebrik ederim” diye yorum bıraktı.

İşte Arzu karakterinin öldüğü ve izleyicilerin de hıçkırarak ağladıkları o sahne: