Ana sayfa Sosyal Medya Aşkın Tarifi dizisinden beklenti yüksek ve Kadir Doğulu’nun işi de çok zor!

Aşkın Tarifi dizisinden beklenti yüksek ve Kadir Doğulu’nun işi de çok zor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle 7 Haziran Pazartesi günü saat 20.00’da buluşacak olan Aşkın Tarifi isimli diziden beklentinin çok yüksek olduğunu belirtelim. Kadir Doğulu’nun oyunculuk ve yemek yapma konusunda ne kadar büyük tutkuları olduğunu hayranları iyi biliyor. Doğulu, iki büyük tutkusunu Aşkın Tarifi isimli yapımda yaşayacak. Zaten bunun heyecanını yaşadığını da açıklamalarında ifade etmişti.

Kanal D’nin yaz ayları için büyük beklentilerle yayına almayı hedeflediği Aşkın Tarifi dizisinde Serra Arıtürk kadın başrol olarak öne çıkacak izlenimi veriyor. Fragmanlarda Arıtürk ile Doğulu’nun iyi bir uyum yakaladıkları ve yüksek bir enerjilerinin olduğunu herkes görmüştür.

Aşçı olmanın bir oyuncu açısından en zor karakterlerden birisi olduğu değerlendirmesini yapan Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, Kadir Doğulu’nun büyük bir sınav vereceğini düşünüyor.

Gaziantepli Fırat Şef olarak ekrana gelecek olan Doğulu, zaten aylardır yemek yapma konusunda ünlü bir şeften eğitimler alıyor.Rolüne sıkı bir şekilde hazırlanan oyuncunun hayranları da her hafta verilecek olan yemek tariflerini de çok merak ediyor.

Sina Koloğlu, yemek yapma eyleminin diziyle birlikte öne çıkartıldığını ve bunun beklentiyi de artırdığını ifade ediyor. Koloğlu, ” Şöyle bir baktığımızda hemen akla gelen bir Şener Şen örneği vardır, ‘İkinci Bahar’ın Ali Haydar’ı.

‘İçerde’de Kebapçı Celal karakterinde Çetin Tekindor mesela, eli nasıl da yatkındı.

Settar Tanrıöğen’in mesela, ‘Ben hâlâ ‘Alacakaranlık’taki Feyzo rolünde asılı kaldım. Bir kebap dükkanı açsa ve gitsem diye hep düşünmüşümdür’ şeklinde yazmıştım.

Yaparken ağzının suları akar resmen. Son olarak ‘Şeref Bey’de (Exxen) Haluk Bilginer, nasıl da bu işe vermiş kendini. Diyeceğim Kadir Doğulu’nun işi zor.”