Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisi devam mı edecek, final final gibi değildi!

Hekimoğlu dizisi devam mı edecek, final final gibi değildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /  Detay – Türk televizyonlarında yayınlanan en iyi dizilerden birisi olarak akıllara yerleşti Hekimoğlu. Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık ve Kaan Yıldırım dörtlüsü muhteşem performansları ile göz doldurdu. 51. bölümü ile birlikte Kanal D ekranında final yapan dizinin devam edebileceğine yönelik verilen bazı mesajlar sosyal medyada izleyicileri fazlasıyla heyecanlandırdı.

Hekimoğlu dizisinin dijitalde devam etmesi gibi bir durum vardı ama net bilgiler yoktu. Görüşmelerin olumsuz sonuçlandığı da ifade edilmişti. Ancak dizinin finalinden sonra “Hekimoğlu bitti demeden bitmez” şeklinde yapılan paylaşım herkesi umutlandırdı.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da Hekimoğlu dizisinin finalinin ucu açık şekilde bitirildiğine vurgu yaptı. Koloğlu yazısında şu noktaya dikkat çekti: “Ev ahalisi, “Böyle final olur mu?” dedi. Ama final, final gibi değildi. Ateş Hekimoğlu, izlediği dizisiyle ilgili; “Bitiriyorlarmış dizimi. Bir dizimiz vardı” diyordu final bölümünde. Orhan Hoca’nın temennisi; “Belki dijitale geçer.” “Keşke…” Hekimoğlu’nun dileği… Bu “Keşke” lafı sanki final bölümünün son sahnesinde ‘ucu açık’ bitiş ile alakalı.”

Dizide Orhan ile Ateş arasında yaşanan diyalog aslında izleyicilere verilebilecek en güzel müjdelerden birisine yönelik. Henüz Hekimoğlu ekibi bitti demeden bu iş bitmiş değil anlaşılan.

Hekimoğlu dizisi devam edecek mi? Akıllardaki soru bu. Ancak henüz bunun yanıtı evet veya hayır değil. Yani her şey olabilir.

Sina Koloğlu,”Şu kadar söyliyeyim, sorunun cevabı da ucu açık bırakılıyor. Aynı, finalde olduğu gibi. Bu bir niyet, beklenti ya da gerçek olabilir. Ne olursa olsun, bizlere böylesi ‘ayrık otu bir dizi’ izleme fırsatı verdiği için emeği geçenlere teşekkürler” diye yazdı.

Hekimoğlu dizisi devam edebilir ama görüşmelerin sürdüğünü ve henüz devam yönünde bir gelişme de olmadığını belirtelim.