Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma değil, Sex And The City kadınları! Hepsi birlikte tatile çıktılar!

Yasak Elma değil, Sex And The City kadınları! Hepsi birlikte tatile çıktılar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisi, 4 sezondur ekranda izleyenlerin beğeni ile takip ettikleri bir yapım olmayı başardı. Heyecanı hiç bitmeyen dizinin absürt hikayesi ve entrikası bol olaylarıyla birlikte her hafta hem şaşırtan hem de güldüren gelişmelerle izleyiciyi ekran başına topladı. Sezon arası veren dizi, 5 sezonda da devam edecek.

Bir süre önce yaptığı bir röportajda Şevval Sam, aslında diziyi 4. sezonda bitirmeyi planladıklarını ancak dizinin izleyicileri tarafından gelen yoğun istek üzerine 5. sezon için devam kararı aldıklarını aktarmıştı.

Dizinin setinde yaşanan bir tartışma sonucu Nesrin Cavadzade’nin yapımcı Fatih Aksoy tarafından diziden çıkartıldığı ile ilgili de pek çok kulis söylentileri dolaştı.

3 hafta önce 110. bölümüyle sezon finali yapan Yasak Elma dizisinin setinde dostluklar da çok ilerledi. Bu sezon diziye dahil olan Gülenay Kalkan Ünlüoğlu’nun da yer aldığı kadın ağırlıklı kadro, birbirleriyle de çok iyi anlaşan arkadaşlar olarak dikkat çekiyorlar.

Yasak Elma değil, Sex And The City kadınları! Hepsi birlikte tatile çıktılar! 8

Dizinin kadın oyuncuları, birlikte tatile çıktılar. Eda Ece ve Şevval Sam’ın paylaşımıyla, aralarında Nesrin Cavadzade’nin de bulunduğu Yasak Elma kadınları, tekne turundan renkli bir görüntü verdiler.

İşte Şevval Sam, Eda Ece, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, Melisa Doğu ve Nesrin Cavadzade’nin yer aldığı fotoğrafı aşağıda görebilirsiniz. Eda Ece, paylaşımına düştüğü “Yasak Elma 4. sezon biter, kızlar tatile çıkar. Sex and the City’nin 7. sezonu için burdayız” notuyla da gülümsetti…

Yasak Elma değil, Sex And The City kadınları! Hepsi birlikte tatile çıktılar! 9