Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo’dan yeni diziye transfer! İçimizdeki Biri dizisinin bir oyuncusu daha açıklandı!

Ramo’dan yeni diziye transfer! İçimizdeki Biri dizisinin bir oyuncusu daha açıklandı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanmaya hazırlanan İçimizden Biri dizisinin oyuncu kadrosunu oluşturulması son hızla devam ediyor. Show TV’de yayınlanan ve izleyiciler tarafından çok beğenilen Kuzey Yıldızı dizisinin yönetmeni Ersoy Güler’in çekeceği dizi büyük bir merakla bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde diziye katılan ilk isim ortaya çıkmıştı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ta Feride karakterine hayat veren Gizem Güneş, İçimizden Biri dizisinin de kadrosunda olduğu açıklanmıştı.

Dizinin kadrosuna eklenen ikinci isim ise usta oyuncu Mustafa Avkıran oldu. Dizinin çekimlerinin Marmaris’te gerçekleştirileceği belirtiliyor. Çekimlerin temmuz ayı sonunda başlaması bekleniyor.

Ramo'dan yeni diziye transfer! İçimizdeki Biri dizisinin bir oyuncusu daha açıklandı! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın Twitter hesabındaki paylaşımına göre Ersoy Güler’in hem yazıp hem de yöneteceği dizinin kadrosuna son katılan isim ise Renan Bilek oldu.

Renan Bilek hem müzisyen hem de bir oyuncu. 53 yaşındaki sanatçı bir dönem köşe yazarlığı da yaptı. Bugüne kadar Geçmiş Zaman Olur ki, Doksanlar, Yeşil Deniz, Yeni Gelin, Sevgili Geçmiş ve Çatı Katı Aşk dizilerinde rol alan Renan Bilek son olarak Ramo dizisinin kadrosunde yer alıyordu.

İçimizden Biri dizisiyle ilgili henüz çok bilgi yok. Dizinin hikayesi ve diğer oyuncuları ile ilgili bilgiler merakla bekleniyor.