Ana sayfa Dizi Haberleri Aşkın Tarifi için yeni bir dönem başlıyor! Bu da tutmazsa bakalım ne olacak?

Aşkın Tarifi için yeni bir dönem başlıyor! Bu da tutmazsa bakalım ne olacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yaz dizilerinin en eğlencelilerinden biri olarak başlayan ancak birkaç bölüm sonra büyük hüsran yaşayan Aşkın Tarifi dizisi için önümüzdeki hafta yeni bir dönem başlıyor. Reytinglerin kötü gitmesi üzerine büyük değişikliğe gidilen dizide bu formül de tutmazsa kararın ne olacağı büyük merak konusu.

Kanal D’de yayınlanan ve başrollerini Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk’ün paylaştığı Aşkın Tarifi dizisinin önümüzdeki hafta sekizinci bölümü yayınlanacak. İlk bölümüyle büyük ilgi çeken ancak zamanla reytingleri bir hayli düşen dizi büyük bir hayal kırıklığı olmuştu.

Aşkın Tarifi için yeni bir dönem başlıyor! Bu da tutmazsa bakalım ne olacak? 7

Bu durum üzerine yapım şirketi geçen hafta dizinin senaristini değiştirmeye karar vermişti. Bu karar üzerine dizinin yeni senaristi Makbule Kosif olmuştu. Kosif bugüne kadar Yalaza, Kalp Atışı, Masumlar, Zeliha’nın gözleri gibi dizilere imzasını attı.

Önümüzdeki hafta yayınlanacak sekizinci bölüm, Makbule Kosif’in yazdığı ilk bölüm olacak. Yeni senaristin hikayeye ne gibi yenilikler getireceği merakla bekleniyor. Merakla beklenen bir başka konusu ise bu formül de tutmazsa yapım şirketi ve kanalın ne karar vereceği.

Aşkın Tarifi dizisinin sekizinci bölüm tanıtımı yayınlandı. Yeni bölümde Naz, Fırat’ı nikahta reddediyor. Devamında ne olacağı ise bölümde gizli.

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği Aşkın Tarifi dizisinin yönetmen koltuğuna Deniz Koloş otururken, projenin yaratıcı yapımcılığını Birsel Çıkıncı yapıyor.