Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı #evlenbenimle ile dünyada TT oldu!

Sen Çal Kapımı #evlenbenimle ile dünyada TT oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birinci sezonu yeterince reyting almaması nedeniyle erken final yapan, ikinci sezonuyla ise fırtına gibi esen Sen Çal Kapımı her bölümüyle yeni bir başarıya imza atıyor. Fox TV’de yayınlanan dizi çarşamba akşamı yayınlanan 46. bölümüyle yine sosyal medyada dünya gündemini salladı.

Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in yer aldığı dizinin 46. bölümünün hashtag’i #evlenbenimle idi. 47. bölümde Kerem Bürsin’in canlandırdığı Serkan’ın Eda’ya evlenme teklifi etmesi bekleniyor. Bu durum da dizideki heyecan dozajını iyice artırdı.

Dizinin 46. bölümünün hashtag’i #evlenbenimle 1.1 milyon tweet ile dünya gündemi arasında yer alırken 27 ülkede de TT oldu. Sen Çal Kapımı dizisinin bu başarısı dizinin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımla duyuruldu.

Sen Çal Kapımı’nın 46. bölümü yine romantizm yüklü sahnelerle doluydu. Kızları Kiraz’ı iyi bir okula yazdırmak için mutlu aile tablosu çizen Eda ve Serkan’ın rol gereği büründüğü bu durum yavaş yavaş gerçeğe dönüşmeye başlıyor. Tanıtımı yayınlanan 47. bölümde Serkan’ın Eda’ya evlilik teklif etmesi bekleniyor.

Bu arada dizinin finaline sadece altı bölüm kaldı. Sen Çal Kapımı finale yaklaşırken bundan sonraki sahnelerde aşk ve duygu dolu sahnelerin ağırlık kazanacağı düşünülüyor.

Şimdi izleyiciler büyük bir merakla 4 Ağustos Çarşamba akşamı yayınlanacak 47. bölümü bekliyor.