Ana sayfa Dizi Haberleri Ayrılık dizisinin sete başlama tarihini ilk kez Yiğit Kirazcı duyurdu!

Ayrılık dizisinin sete başlama tarihini ilk kez Yiğit Kirazcı duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon televizyon ekranında Çatı Katı Aşk isimli romantik komedi dizisinde yer alan Yiğit Kirazcı, bu sezon ise bir dram yapımı olan Ayrılık’ın başrolünde bulunuyor… Oyuncu son dönemde dijital dizi projelerine ağırlık vermişti.

50 M2 ve Ex Aşkın isimli yapımlarda rol alan ayrıca Yılmaz Erdoğan’ın hikayesini yazdığı Aşkın Kıyameti filmini de çeken Yiğit Kirazcı, yeni dönemde The Split uyarlaması olan hukuk dizisi Ayrılık ile hayranlarının karşısında olacak.

Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece, Sarp Akkaya, Sumru Yavrucuk ile birlikte aynı sette yer alacak olan Yiğit Kirazcı, okuma provalarına da başladı. Kirazcı, “Ayrılık şu andaki adı. Okuma provasından çıktım, gayet iyi geçti” diye konuştu.

3 Ağustos’ta Ayrılık dizisi ekibinin sete çıkacağını ilk kez Yiğit Kirazcı duyurdu ve heyecanlı olduğunu da söyledi. Aşı olduğunu ve çok fazla dışarı çıkmadığını anlatan oyuncu, evde olmaktan çok memnun olduğunu da söyledi.

Ayrılık dizisinin sete başlama tarihini ilk kez Yiğit Kirazcı duyurdu! 7

Pandemi sürecinde herkes ne yapıyorsa kendilerinin de öyle yaptığını anlatan Yiğit Kirazcı, bilindiği üzere Aşkın Kıyameti filminin setinde tanıştığı Pınar Deniz ile sevgili oldu.

İki sevgili de yeni sezonda iki farklı ama hukuk kaynaklı dizide yer alacak. Ağustos başında da ikili sete çıkacak ve kariyerleri için yeni bir dönemi başlatacak.

Dijital dizi ile televizyon dizisi arasında çalışma zamanı açısından çok büyük farklılık var. Pınar Deniz, işini sevince bunların tölere edilebildiğini söyledi. Yiğit Kirazcı ise, “Şirketler daha insaflı ve daha insani davranıyorlar. 12 saat çalışma kuralı artık çoğu işte var. Dolayısı ile herkes pandeminin farkında, uykusuzluğun bağışıklığı düşürdüğünün farkında herkes. Dolayısı ile önce sağlık ama yoğun mu, evet yoğun” diye konuştu.