Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda’nın Serra’sı ile tanışın!.. İşte Bestemsu Özdemir’in canlandırdığı karakter!…

Gecenin Ucunda’nın Serra’sı ile tanışın!.. İşte Bestemsu Özdemir’in canlandırdığı karakter!…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Uzun yıllardır ekranda yer aldığı projelerde birbirinden farklı karakterleri canlandıran oyuncu Bestemsu Özdemir, Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek ile birlikte rol aldığı Kara Para Aşk adlı diziyle büyük çıkış yakalamıştı.

Kara Para Aşk’ta canlandırdığı ‘Nilüfer’ karakteri,  oyuncunun kariyerinde çok büyük fırsatların da önünü açtı.Yer aldığı projelere önemli katkılar yapan, canlandırdığı rolleri inandırıcılık noktasında başarıyla taşıyan Bestemsu Özdemir, yeni sezonda da iddialı bir diziyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’nun başrolünde yer alacağı yeni dizi Gecenin Ucunda’da Bestemsu Özdemir, ‘Serra’ karakterine hayat verecek.

Gecenin Ucunda'nın Serra'sı ile tanışın!.. İşte Bestemsu Özdemir'in canlandırdığı karakter!... 7

Oyuncu instagram hesabında setten fotoğrafını paylaşarak çok heyecanlı olduğunu belirtti. Çekimleri geçtiğimiz günlerde başlayan dizide Bestemsu Özdemir, Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül ile birlikte Bertan Asllani, Tuba Ünsal, Zuhal Olcay, Şencen Güleryüz, Ebru Aykaç, Gonca Yakut, Aleyna Özgeçen de rol alıyor.

Gecenin Ucunda dizisinin Star TV ekranında Eylül ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Bir dram ve aşk hikayesi olarak öne çıkacak olan dizi, aynı isimli Peride Celal’ın 1960’lı yıllarda çıkan romanından uyarlandı.