Ana sayfa Dizi Haberleri Kraliçe dizilere dönüyor! Neslihan Atagül hayranları yeni partner için aday belirledi!

Kraliçe dizilere dönüyor! Neslihan Atagül hayranları yeni partner için aday belirledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Neslihan Atagül’ün yeni dizi anlaşması yapmasının ortaya çıktığı andan itibaren takipçileri sosyal medyada binlerce paylaşımda bulundu. 2022-2023 sezonunun en iddialı dizilerinden birisinde ünlü oyuncuyu izleyeceksiniz.

Gecenin Ucunda isimli yeni dizi Peride Celal’in aynı isimli romanından uyarlandı. Macide isimli karakteri canlandıracak olan Neslihan Atagül, çocuğu için hayatındaki her türlü zevkten vazgeçen bir anne olarak hikayede yerini alacak. Hayatını değiştirmek ve çocuğuna iyi bir gelecek sağlamak için yola çıkan Macide karakterinde birçok izleyici kendisini bulacak.

Yeni bir hayat yaratıp da insanca bir dünyada, mutlu bir şekilde yaşamayı kim istemez ki! Birçok kişinin de hayali bu ve Macide karakteri de bu hayalin peşinden gidecek. Gecenin Ucunda hem kendisini aşka kapatan bir annenin hikayesi hem de büyük bir aşk romanı…

Neslihan Atagül, geçen sezon Sefirin Kızı dizisinde Engin Akyürek ile partner olmuştu… Dizi hayranları Gecenin Ucunda projesinde ünlü oyuncuya kimin eşlik edeceğini çok merak ediyor.

Kraliçe dizilere dönüyor! Neslihan Atagül hayranları yeni partner için aday belirledi! 8

Birçok izleyici kalbinden geçen isim olarak Aras Bulut İynemli’nin adını sosyal medyada yazmaya başladı… Neslihan Atagül ile Aras Bulut İynemli partnerliğini isteyenler şimdiden sosyal medyada etkileşime başladı…

İki genç oyuncunun fotoğraflarını kolaj yaparak birleştiren ve onları ekranda birlikte görmek istediğini belirten mesajlar artıyor.

Kraliçe dizilere dönüyor! Neslihan Atagül hayranları yeni partner için aday belirledi! 9

Aras Bulut İynemli, yaz döneminde Atatürk’ü anlatan Disney Plus dizisi için sete çıkacak. Oyuncunun yoğun geçecek olan yaz döneminin hemen ardından yeni bir kış sezonu dizisinde başrolde yer alması biraz şüpheli gözüküyor.

Ancak dizi hayranları bu ikiliyi bir arada görmek istediklerini belirten mesajları ile sosyal medyada etkileşim oluşturarak kulis yapıyor.