Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül’den yeni dizi beklemeyin, başlayamaz; işte nedeni!

Neslihan Atagül’den yeni dizi beklemeyin, başlayamaz; işte nedeni!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, en son Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterine hayat verdi. Ocak ayında ise sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılmak durumunda kalan Atagül, hayranlarını da üzmüştü. Atagül’e birçok dizi teklifi geldiği de son dönemde iddialar arasında yer aldı.

Hatta oyuncunun yeni projelere başlayacağı yönünde söylentiler çıktı. Ancak bunların hiçbirisi doğru değildi ve Atagül’de bu durumu yaptığı açıklamalarla ortaya koydu. Hayranları ise genç oyuncudan yeni dizi projeleri bekliyor. Fakat bunun şu aşamada mümkün olmadığı da ortaya çıktı. Peki neden?

Aşkın Tarifi isimli yeni bir diziye başlayan Kadir Doğulu, bir buçuk yıla yakın bir süredir dinleniyordu. O süreçte de Neslihan Atagül, Sefirin Kızı dizisinde yer aldı. Şimdi ise Kadir Doğulu bir diziye başladı ve evde oturma sırası Neslihan Atagül’e geldi.

İki ünlü oyuncu setlerde tam zamanlı olarak çalışıyor ve ikisinin de dizisi olduğu zaman görüşme fırsatı bulamıyor. Bunu çözmek adına buldukları tek yöntem ise birisi çalışırken diğeri dinleniyor. Böylece ünlü çift birbirlerini görme imkanına da kavuşuyor.

Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül ile böyle bir denge kurduklarını ilk kez açıkladı. Doğulu, bilinçli bir tercih olduğunu çünkü başka türlü hayatlarını sürdürmelerinin mümkün olmadığını anlattı.

Oyuncu şöyle konuştu: “Görüşme fırsatını başka türlü yaratamıyoruz. Oyunculuk setlerde geçirdiğin vakit, tam zamanlı bir iş. İki tane oyuncu aynı evde, görüşmek mümkün olmuyor. O yüzden ben çalışırken, o çalışmamayı tercih ediyor. O çalışırken ben çalışmamayı tercih ediyorum. Bunu götürebildiğimiz yere kadar götüreceğiz.”