Ana sayfa Sosyal Medya Kilo veren oyuncu Aslı Bekiroğlu pozlarıyla sosyal medyayı salladı!

Kilo veren oyuncu Aslı Bekiroğlu pozlarıyla sosyal medyayı salladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Televizyon ekranlarına çok farklı bir program ile dönerek hayranlarını şaşırtan oyuncu Aslı Bekiroğlu yaz sezonunda bir komedi programı ile ekranlara gelmeye başladı.

Show TV ekranında geçtiğimiz haftalarda başlayan Güldürme Beni isimli programda yer alan Aslı Bekiroğlu, farklı bir deneyim yaşıyor. Seyircileri eğlendirmeyi amaçlayan, Demet Akbağ’ın başında bulunduğu programın sunuculuğunu Şahin Irmak yapıyor.

Güldürme Beni isimli programda Aslı Bekiroğlu ise yarışmacılar arasında bulunuyor. Oyuncu, ünlü isimlerle birlikte Demet Akbağ’ın talimatlarını yerine getiriyor.

Öte yandan sosyal medyayı da aktif kullanan güzel oyuncu son paylaşımıyla gündem oldu. Bekiroğlu, “Kilo vermek çok iyiymiş abi” notunu düştüğü fotoğraflarıyla takipçilerinden övgü dolu yorumlar aldı.

Kilo veren oyuncu Aslı Bekiroğlu pozlarıyla sosyal medyayı salladı! 8

Instagram’da 1 milyon takipçisi bulunan oyuncunun hayranları fotoğrafların altına; ‘Çok güzel’,  ‘Çok tatlısın’ ve ‘Bayılıyorum şu güzelliğine’ gibi pek çok yorum yaptılar.

Birçok yaz dizisinin yayınlandığı ve oyuncuların da bu projelerle farklı hikayelere odaklandığı bir noktada bir komedi programının parçası olmayı tercih eden Aslı Bekiroğlu’nun kış sezonu için henüz netleşen bir projesi yok.

Kilo veren oyuncu Aslı Bekiroğlu pozlarıyla sosyal medyayı salladı! 9

Ancak oyuncu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, kış sezonunda dizilerde yer alma konusunda istekli olduğunu ifade etmişti. Gelen tekliflere göre projeleri değerlendiren Aslı Bekiroğlu, yeni sezonda yeniden ekranda yer alırsa hayranlarını da çok mutlu etmiş olacak.