Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslı Bekiroğlu’nun yeni dizisi yok ama bir kilo sorunu var!

Aslı Bekiroğlu’nun yeni dizisi yok ama bir kilo sorunu var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Jet Sosyete isimli dizide Melike karakteri ile öne çıkan Aslı Bekiroğlu, önceki sezon romantik komedi dizisi Benim Tatlı Yalanım’da başrolde yer almıştı.Ardından Exxen’de yayınlanan Yetiş Zeynep isimli dizide yer alan oyuncu, şimdilerde tatilde dinleniyor.

Demet Özdemir ve sevgilisi Oğuzhan Koç ile geçirdiği yaz tatili anlarıyla sosyal medyada çok konuşulan isimlerden olan Aslı Bekiroğlu, sevgilisi Çağrı Telkıvıran ile de mutlu bir ilişki yürütüyor.

Kaş tatilinden sonra İstanbul’a dönen oyuncu, fazla kilolarından kurtulmak için spora başladı. Yeniden tatile çıkacağını belirten oyuncu, şu anda kesinleşen bir projesi olmadığını söyledi. Gelen bazı teklifler olduğunu ve bunları incelediğini anlatan Aslı Bekiroğlu, “Kesinleşen bir projem yok” ifadesini kullandı.

Aslı Bekiroğlu'nun yeni dizisi yok ama bir kilo sorunu var! 7

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ikilisini de öven oyuncu, “Onlar canımlar. Çekirdek ekibiz. Şu an onlar tatile devam etti, biz İstanbul’da kaldık. Yakında onlara katılacağız” diye konuştu.

Tatilde aldığı kiloları vermek için spora başladığını anlatan oyuncu, 8 kilo fazlası olduğunu ifade etti. Bekiroğlu, Çağrı Telkıvıran ile yeni bir şarkı projelerinin olduğunu belirtti ve “İnşallah yakın zamanda çıkarmayı düşünüyoruz. Bir tane şarkı. Çağrı yaptı, ben söyledim” dedi.