Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası için eğitim alan Gökhan Alkan, Merve Çağıran ve Yağmur Tanrısevsin usta birer binici oldu!

Kalp Yarası için eğitim alan Gökhan Alkan, Merve Çağıran ve Yağmur Tanrısevsin usta birer binici oldu!

tarafından ker_def

Yaz ekranının en merak edilen projelerinden birisi de Kalp Yarası. Çekimlerine Antakya’da devam edilmekte olan dizinin ilk bölümü izleyicilerin büyük merakını süslüyor. 28 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00’da birçok dizi hayranı atv ekranında Kalp Yarası’nı bekleyecek.

atv’nin yeni dizisi Kalp Yarası’nın izleyici ile buluşmasına saatler kaldı. İlk bölümü Pazartesi akşamı yayınlanacak dizinin yıldız oyuncuları, rolleri için binicilik eğitimleri aldı. Bu eğitimlerden görüntüler de ortaya çıktı. Ünlü oyuncuların eğitimler sonrasında at binme konusunda bir hayli ustalaştıkları da görüldü… Gökhan Alkan’ın fragmanlara yansıyan at binme sahnelerinde bir hayli iyi olduğunu görmüştük.

Kalp Yarası için eğitim alan Gökhan Alkan, Merve Çağıran ve Yağmur Tanrısevsin usta birer binici oldu! 10

Görkemli prodüksiyonu ve zengin oyuncu kadrosu ile merakla beklenen Kalp Yarası’nın hazırlık döneminde, başrol oyuncuları Gökhan Alkan, Merve Çağıran, Yağmur Tanrısevsin ve Toprak Can Adıgüzel binicilik eğitimi aldı.

Kalp Yarası için eğitim alan Gökhan Alkan, Merve Çağıran ve Yağmur Tanrısevsin usta birer binici oldu! 11

İstanbul’daki bir at çiftliğinde deneyimli eğitmenlerle birlikte çalışan oyuncular yoğun çalışma programının meyvesini aldı ve usta birer binici haline geldi.

Kalp Yarası için eğitim alan Gökhan Alkan, Merve Çağıran ve Yağmur Tanrısevsin usta birer binici oldu! 12

Hatay-Antakya’nın muhteşem coğrafyasında geçen hikayede, atlar büyük önem taşıyor. Özellikle Gökhan Alkan’ın canlandırdığı Ferit Sancakzade, tutkunu olduğu atı Fırtına’yı dert ortağı olarak görüyor. Dizide Fırtına adıyla yer alan at, yarış dünyasında Farukhan ismiyle bilinen ünlü bir yarış atı.

Kalp Yarası için eğitim alan Gökhan Alkan, Merve Çağıran ve Yağmur Tanrısevsin usta birer binici oldu! 13

Kalp Yarası’nın ilk bölümünün can alıcı anlarından biri de Gökhan Alkan, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel’in atlarıyla gezmeye çıktığı sahnede gerçekleşecek!

Kalp Yarası, genç yıldızlarla usta oyuncuları bir araya getiren güçlü oyuncu kadrosu, eşsiz mekanları ve çarpıcı öyküsü ile pazartesi akşamlarına damgasını vuracak.

Kalp Yarası Pazartesi 20.00’de atv’de