Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir için hayranlarının sevgisinin anlamı büyük!

Demet Özdemir için hayranlarının sevgisinin anlamı büyük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir’in en büyük mutluluk kaynağı hayranlarıErkenci Kuş ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileri ile milyonlara ulaşan Demet Özdemir, son yılların en popüler oyuncularının başında geliyor.

Türkiye’den sonra yurt dışında da popüler olan oyuncu, dünyanın birçok ülkesinde tanınıyor. Demet’in instagram hesabını da 13 milyondan fazla hayranı takip ediyor.

Hayranlarının gösterdiği ilgiden her zaman çok memnun olan oyuncu, hayatını takipçilerinin gözleri önünde yaşıyor. Hayranlarının ilgisinden mutluluk duyan Demet Özdemir, açıklamalarında da bu duruma dikkat çekiyor:

“Oyuncu olmaya karar verip dizi çekmeye başladığınızda artık sizi herkes tanıyor. İnsanlar gelip beni sevdiklerini söylüyor. İnsanların bana sarılmaları doğru yolda olduğumu hissettiriyor. Bu yüzden şöhretin sıkıntısını yaşamıyorum. Duygularımı çok fazla belli eden biri değilim, çünkü insanlara karşı çok hassasım. Herkesin acısına üzülürüm, başkalarını kendimden çok düşünürüm. O beni çok zorlayan bir duygu oluyor.”

Demet Özdemir’i instagram’da 13 milyondan fazla hayranı takip ediyor. Her paylaşımı ile övgüler alan ve hakkında birçok iltifatta bulunan hayranları, oyuncunun en önemli gücü konumunda.

Demet Özdemir’in hayranları ile çok iyi bir iletişim kurması ve tüm takipçilerine samimi gelmesi de doğallığının bir sonucu olarak ortaya çıkıyor. Demet Özdemir, hem sosyal medyada nasıl ise öyle görünmeye özen gösteriyor hem de sosyal faaliyetlerde bulunarak tüm canlıları ne kadar çok önemsediğini gösteriyor.

Rol aldığı dizilerdeki yeteneklerinin yanı sıra; güzelliği, yardımseverliği ve doğallığı öne çıkartan halleri ile Demet Özdemir, hayranlarının gözünde parlamaya devam ediyor.