Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver ekrana dönmek için bakın neyi bekliyor!

Aslı Enver ekrana dönmek için bakın neyi bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslı Enver, hayranlarını bir hayli özletti. Oyuncu, 2020 yılında yayınlanan Star TV’deki Babil dizisinde başarılı bir performans sergilemişti. Başrolünde yer aldığı dizinin 20. bölümde sona ermesinin ardından Aslı Enver, kendisine gelen projeleri değerlendirme aşamasına geçti.

Bir yıllık süreçte sadece Sen Yaşamaya Bak isimli sinema filminde rol alan oyuncu, yeni bir dizi için ise doğru projeyi bekliyor… Aslı Enver, pandemi nedeniyle de projelerde yer alma konusunu biraz ertelemek durumunda kaldı.

Oyuncu, yaptığı açıklamada artık her şeyin yoluna girdiğini ve yeni yapımlarda rol alabileceğini ifade etti. Oyuncu, “Pandemi vardı, dolayısı ile çok çalışmayı doğru bulmuyordum o zaman. Şimdi sakinledi. Adapte olmaya çalışıyorum” diye konuştu.

Sinema filminin çekimlerinin tamamlandığını ve montaj aşamasına geçtiğini hatırlatan oyuncu, yeni dizi konusunda ise “Doğru projeyi bekliyorum” ifadesini kullandı.

Son günlerde satın aldığı lüks otomobilin yüksek ücreti ile magazin gündeminde yer alan Aslı Enver, zaman zaman toplu taşımayı da kullandığını ve vapura çok sık bindiğini sözlerine ekledi.

Aslı Enver' ekrana dönmek için bakın neyi bekliyor! 1

Aslı Enver, instagram hesabından Meksika tatilinden yayınladığı fotoğraflarla da dikkatleri üzerine çekmişti.

Oyuncunun hayranları güzelliğine yönelik iltifatlarda bulunurken, Aslı Enver de yüzünün en doğal halini takipçilerinin beğenisine sundu.