Ana sayfa Sosyal Medya Adım Farah talihsizliği sonrası Aslı Enver’in Engin Akyürek ile yeniden buluşma ihtimali heyecan yarattı!

Adım Farah talihsizliği sonrası Aslı Enver’in Engin Akyürek ile yeniden buluşma ihtimali heyecan yarattı!

tarafından ker_def

Aslı Enver’in geçtiğimiz sezon ekrana gelen Adım Farah dizisinde kadın başrol olacağına yönelik birçok haber ortaya çıkmış ve izleyiciler de büyük heyecan yaşamıştı. Özellikle de Adım Farah dizisinin başrol oyuncusunun Engin Akyürek olması ve Aslı Enver ile çok güzel bir uyum sağlayacakları düşüncesi sosyal medyada yaygın bir şekilde dile getirilmişti.

Ancak bu durum Aslı Enver’in hamile olması nedeniyle gerçekleşmemiş, diziden çekilen oyuncu yerini Demet Özdemir’e bırakmıştı. Aslı Enver hayranları da Engin Akyürek ile partnerliğinin ne kadar güzel olabileceğini hayal etmiş ama bunu ekranda izleme fırsatı bulamamıştı.

Şimdilerde ise sosyal medyada ortaya çıkan ve basına da yansıyan iddialara göre Engin Akyürek ile Aslı Enver, 2 yıl aradan sonra yeniden aynı proje için gündemde bulunuyor.

Netflix için hazırlanan Kuşatma isimli dijital dizinin başrolünde Aslı Enver ile Engin Akyürek ikilisinin yer alacağı iddiası sosyal medyada kısa sürede karşılık buldu.

2023 yılının Temmuz ayında kızı Elay’ı dünyaya getiren Aslı Enver, yeniden kariyerine odaklanma konusunda istekli görünüyor. Bir süredir ekrandan uzak olmasının da verdiği heyecan ile ünlü oyuncunun hayranları da bu gelişmeyi sosyal medya platformlarındaki yorumlarında güçlü ifadelerle destekliyor.

Dizinin hikayesinde Nihal karakterini canlandıracak olan Aslı Enver, başrolü Engin Akyürek ile paylaşacak.

Nihal ile Osman karakterlerinin hikayesinin anlatılacağı Kuşatma dizisi için heyecanlı bekleyiş başladı. Tabii ki sosyal medyada yer alan bu iddianın doğruluğu da tartışma konusu oldu. Resmi bir açıklama olmadan da birçok kişi rahat etmeyecektir.

Henüz resmi bir açıklama olmasa da şimdiden hayranların bu iddiadan çok memnun kaldığını ve heyecanla gelişmeleri beklediğini belirtelim.