Ana sayfa Dizi Haberleri Kısa sürse de Babil dizisini en çok da Gürberk Polat unutamadı!

Kısa sürse de Babil dizisini en çok da Gürberk Polat unutamadı!

tarafından ker_def

Bir dönem Star TV ekranında büyük bir iddia ile ekrana gelen Babil isimli dizi, geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başarmıştı.

Başrolde Halit Ergenç, Aslı Enver, Nur Fettahoğlu, Birce Akalay, Mesut Akusta, Selahattin Paşalı, Onur Saylak (Ozan Güven) gibi isimler yer alınca Babil dizisi unutulmaz projelerden birisi haline gelmişti.

Dizinin hikayesinde dikkat çeken isimlerden birisi de Mert karakterini canlandıran Gürberk Polat oldu. Oyuncunun böyle etkili bir dizideki ünlü isimlerin arasında dikkat çekmesi ise rolündeki başarısından kaynakladı.

Babil dizisi 20 bölümlük bir proje olarak birçok izleyicinin kalbinde hala yara olarak kalırken, Gürberk Polat için bu dizinin kariyerinde bir sıçrama tahtası olduğu gerçeği de ortada duruyor.

Genç kuşağın başarılı oyuncularından Gürberk Polat, katıldığı bir Youtube programında samimi açıklamalarda bulundu.

Kariyerinin başlangıcının ilk dizisi olan Babil ile ilgili süreci anlatırken, dizinin kendisi için çok farklı bir yerde olduğunu anlatan oyuncu, birlikte yer aldığı isimleri de “Şampiyonlar Ligi” olarak tarif etti.

Kısa sürse de Babil dizisini en çok da Gürberk Polat unutamadı! 7

Bunun avantajını yaşadığını anlatan Gürberk Polat, özellikle Halit Ergenç ile birlikte yer aldığı sahnelerin kendisi için çok iyi bir öğrenme süreci olduğuna değindi.

Gürberk Polat, hayranı olduğu Halit Ergenç’ten çok şey öğrendiğini belirtirken, şunları söyledi:

“Halit ağabeyin öğrettiği ve onu izleyerek öğrendiğim her şeyi, yer aldığım diğer projelerde ve her oynadığım karakterimde uyguladığımı fark ettim. Onun haberi yok ama Halit ağabey her setimde yanımda.”

Son olarak, Zeynep Günay ve Seren Yüce imzalı Kulüp dizisinde konuk olarak yer alan Gürberk Polat, oradaki rol arkadaşı Serra Arıtürk ile son filmi Güneş Söndürmem Gerek setinde tekrar bir araya geldi.

Gürberk Polat; “Kulüp dizisindeki rol çok ufaktı ama Zeynep Günay ve Seren Yüce isimleri benim için yeterli oldu kabul etmek için, üzerine Serra ile de son filmimde tekrar bir araya gelince doğru karar verdiğimi anladım” şeklinde konuştu.

Kahraman Babam, Mahkum ve Maviye Sürgün isimli dizilerde de yer alarak kendisini geliştiren oyuncu ayrıca Kimya ve Modern Kadın isimli filmlerin de kadrosunda yer aldı.