Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV karışıklığı giderdi! Ada Masalı final tarihi değişti!

Star TV karışıklığı giderdi! Ada Masalı final tarihi değişti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yeni dizisi Annemizi Saklarken’in 8 Aralık Çarşamba günü ilk bölümüyle ekrana geleceği dün duyurulmuştu. Ancak ortada bir karışıklık vardı. Zira aynı akşam Ada Masalı’nın final bölümü de yayınlanacaktı. Kanal D bu karışıklığı giderdi ve Ada Masalı’nın yeni final tarihini açıkladı.

Star TV’de yaz dizisi olarak başlayan ve çok sevildiği için düşük reytingine rağmen kışın da devam eden Ada Masalı dizisi 25. bölümüyle ekranlara veda ediyor. Haziran ve Poyraz çifti hayranlarının karşısına önümüzdeki hafta son kez çıkacak.

Normalde Ada Masalı’nın final bölümünün yayınlanacağı tarih 8 Aralık Çarşamba idi. Ancak dün yapılan açıklamada yeni dizi Annemizi Saklarken’in ilk bölümünün de aynı akşam yayınlanacağı duyuruldu. Star TV daha sonra yaptığı duyuruda Ada Masalı’nın final bölümünün 11 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacağını duyurdu.

Star TV karışıklığı giderdi! Ada Masalı final tarihi değişti! 7

Haziran ayından bu yana hayatımızın içinde olan Haziran ve Poyraz çifti 11 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak 25. bölümle ekranlara veda edecek. İzleyicinin seyretmekten çok keyif aldığı çift adını Türk dizi tarihine çoktan yazdırdı bile.

Bu arada yeni dizi Annemizi Saklarken’in ilk bölümü de dün açıklandığı gibi 8 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelecek. Hande Doğandemir ve Kutsi’yi başrollerde bir araya getiren dizi entrika ve sır dolu içeriğiyle dikkat çekiyor.

Dizinin senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor. Kutsi’nin Dündar, Hande Doğandemir’in Handan karakterini canlandıracağı Annemizi Saklarken, herkesi ekran başına kilitleyecek.