Ana sayfa Sosyal Medya Hamile olan Aslı Enver’in hayranlarını Arayış dizisi heyecanı sardı!

Hamile olan Aslı Enver’in hayranlarını Arayış dizisi heyecanı sardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslı Enver, uzun süredir ekranlarda olmadığı için hayranları da yeni projelerini heyecanla bekliyor. 1984 yılında dünyaya gelen oyuncu, televizyon ekranında en son Babil isimli dizideki Ayşe karakteri ile 2020 yılında yer aldı. O tarihten bu yana televizyon projelerinde göremediğimiz oyuncunun Adım Farah dizisinin kadın başrolü olacağı 2022 yılında çok konuşulmuştu. Ancak dizinin başlamasına az bir süre kala hamile olduğunu öğrenen Aslı Enver rolden çekildi. Daha sonra da Adım Farah dizisinde Engin Akyürek’in partneri Demet Özdemir oldu.

Aslı Enver hayranları uzun süredir bekledikleri Adım Farah dizisinde ünlü oyuncunun yer alamamış olmasına çok üzülmüştü. Şimdilerde ise oyuncunun çekimleri 2,5 ay kadar süren Arayış dizisi büyük heyecan yarattı. Mehmet Günsür gibi çok etkili bir erkek başrolün yer aldığı dizide Aslı Enver’in etkileyici bir rolde izleyeceksiniz.

Aslı Enver, tanıtım toplantısında diziyle ilgili duygularını şu sözlerle ifade etti: “Çok keyifle çalıştığımız, çok severek çektiğimiz bir iş oldu. Biz çok güzel çalıştık, 2,5 ay kadar ve şu an çok merak ettiğimiz bir iş var.”

Dizinin detaylarından bahsetmeyen Aslı Enver, kendi özel hayatında da arayış içinde olduğu dönemler olduğunu söyledi.

Hamile olan Aslı Enver'in hayranlarını Arayış dizisi heyecanı sardı! 7

Mehmet Günsür ise, karizmatik ve kuvvetli bir karakteri canlandırdığını söyledi. Oyuncu, “O da bir takım dünyalardan geliyor ve bu karizması ve bilgisi ile, enerjisiyle insanları kendi etrafında topluyor. Bir takım özellikleri de var ve bu arayışa yardımcı oluyor” diyerek rolünü tüyo vermeden ifade etti.

Herkes gibi kendisinin de bir arayış içinde olduğunu ve hayatta olduğu sürece de bu arayışın devam edeceğini anlatan Mehmet Günsür, bir adada çok güzel bir ortamda çekim yaptıklarını anlattı. Oyuncu, “O kadar tatlı bir ekiptik ki o bize ekstra güç verdi” diye konuştu.

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin senaryosunu ise Nükhet Bıçakçı ile Özlem Yücel yazdı. Emin Alper gibi etkili bir yönetmenin de başında olduğu Arayış dizisinin özel gösterimi yapılırken, 14 Haziran’da da izleyicilerle buluşacağı duyuruldu.

Aslı Enver ile Mehmet Günsür ikilisini heyecanla bekleyen dizi hayranları, Arayış projesinde mistik bir dünyanın kapılarını açacak. 6 bölümden oluşan dizinin kadrosunda; Defne Kayalar, Devin Özgür Çınar, Erol Babaoğlu, İpek Türktan, Erdem Şenocak, Begüm Akkaya, Şeyma Gökçe Cengiz, Onur Ünsal, Eylem Yıldız, Oral Özer ve Ali Yoğurtçuoğlu gibi önemli isimler yer alıyor.

İzleyenlere mistik bir dünyanın perde arkasında yaşananları anlatan ‘Arayış’, metropol hayatına sıkışmış, hasta, mutsuz ve yolunu kaybetmiş bir ruh olan Nisan’ın, beraber katıldıkları bir şifa seansının ardından ortadan kaybolan arkadaşının izini sürerken şaibeli bir tarikata ulaşmasını ve tüm şüphelerine karşın tarikatın vaadine kayıtsız kalamayan Nisan’ın gizemli bir adam olan Tufan’ın peşinden bilinmezliklerle dolu bir maceraya atılmasını konu alıyor.

Metafizik, mutluluk, varoluş ve aşk temalarını sorgulatacak orijinal dizi ‘Arayış’ 14 Haziran’da sadece Disney+’ta…