Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver’in içinde büyüyen büyük bir özlem var!

Aslı Enver’in içinde büyüyen büyük bir özlem var!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Aslı Enver, geçen sezon Babil isimli dizide canlandırdığı Ayşe karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. İstanbullu Gelin’in ardından bir süre bekleyen oyuncunun yeniden ekrana dönmesi hayranlarını çok mutlu etmişti. Ancak proje sadece 20 bölüm sürdü.

Aslı Enver, dizinin geçen yıl Kasım ayı içinde final yapmasının adından dinlenmeye çekilen oyuncu, pandemi nedeniyle de gelen teklifleri titiz bir şekilde değerlendiriyor. Hayranlarının yeniden dizilere dönmesini beklediği Aslı Enver’in henüz netleşen bir projesi olmadığı ifade ediliyor.

Özel hayatında da aradığı aşkı bir türlü bulamayan oyuncu, bir aile kurmayı hedefliyor ama doğru kişiyi de bulabilmiş değil. Sarp Batur ile ilişkisini anne olma arzusu ile bitirdiği ortaya çıkan Aslı Enver, sevgilisinin evliliğe sıcak bakmaması nedeniyle bu ilişkiyi bitirmiş.

Aslı Enver’in Sarp Batur’la ilişkisi, anne olma arzusu nedeniyle sona erdi. Batur’un, daha önce dokuz yıl evli kalıp boşandığından ve bir çocuk sahibi olduğundan yeniden evlenmeye sıcak bakmadığı iddia edildi.

Hürriyet gazetesinden Mehmet Üstündağ ayrılığın nedenleri hakkında ünlü oyuncunun ilişkide gelecek görmemesi olduğunu belirtiyor.

Kasım ayı içinde Meksika tatiline çıkan ünlü oyuncu, ayrılık sonrası erkek kardeşi Akın’ın yanında bir süre tatil yaptı. Meksika’da dinlenme fırsatı bulan ve yeğeni Liya ile de güzel vakit geçiren Aslı Enver, annelik özlemi yaşadığını da saklamıyor.