Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Farah dizisi ayrılığı Aslı Enver’in içinde bir sızı olarak kalacak!

Benim Adım Farah dizisi ayrılığı Aslı Enver’in içinde bir sızı olarak kalacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süre ismi Benim Adım Farah isimli dizinin başrolü olarak konuşulan Aslı Enver’in hamile olduğu ve bu nedenle de dizide yer almaktan vazgeçtiği haberleri basına yansıdı. Hatta Engin Akyürek ile partner olacak yeni kadın oyuncu olarak Demet Özdemir ile anlaşma sağlandığı bilgisi de paylaşıldı. Sonuç olarak Aslı Enver ile adı uzun süre konuşulan Benim Adım Farah dizisi için ön hazırlıklar sürüyor ama ünlü oyuncu artık kadroda yok.

Uzun süredir magazin gündeminde yer alan ama bir açıklama yapmayan Aslı Enver, kameralar karşısında üst üste sorularla karşılaştı. Ünlü oyuncu Kasım ayında Berkin Gökbudak ile sade bir törenle evlendi. Peki bu ani evlilik kararı hamilelik nedeniyle mi gerçekleşmişti? Birçok kişinin de aklında olan bu soruya ünlü oyuncu şu yanıtı verdi: “İyi, güzel, keyifliyim, her şey yolunda. Hamilelik yüzünden değil ama teşekkür ederim meraklarını anlıyorum.”

Benim Adım Farah dizisi ayrılığı Aslı Enver'in içinde bir sızı olarak kalacak! 7

Aslı Enver hayatında çok yeni bir dönemin içine girdi. Hem evlilik hem de anneliğe doğru giden bir hamilelik sürecindeki oyuncu, duygularını şöyle ifade etti: “Çok yeni bir dönem, benim için çok yeni bir şey. Şu an bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum. Bana biraz zaman verirseniz daha rahat konuşurum o zaman.”

Benim Adım Farah isimli yeni dizi projesinden ayrıldığını da doğrulayan oyuncu, çok güzel bir iş olduğunu belirtirken de içinde bir ukde olarak kalacağı hissiyatını verdi.

Aslı Enver, “Çok güzel bir proje o, yolu açık olsun. Çok güzel olacak inşallah, herkes için.”

Oyuncu bu sözleriyle de diziye destek verdi ve iyi dileklerde bulundu. Aslı Enver’in içinde Benim Adım Farah dizisinin sızısının kalacağı da bu sözlerinden anlaşılıyor.