Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner, aşk tazeledi! Eşi Mert Kılıç’la ormanda romantik pozlar

Aslıhan Güner, aşk tazeledi! Eşi Mert Kılıç’la ormanda romantik pozlar

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde başarılı bir performans sergilemiş ve Karadenizli Yıldız ile büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Saçlarını kırmızıya boyatan oyuncu, bu imajıyla da beğeni toplamıştı.

Çekimleri Ordu’da yapılan dizi nedeniyle eşi Mert Kılıç ile de ayrı düşmüştü. Vakit buldukça İstanbul’a gelerek eşi ve ailesi ile görüşen oyuncu, Kuzey Yıldızı’nın finalinin ardından bu kez de yine bir başka dizi için Kars’a gitmişti.

Aslıhan Güner, Fox TV’de yayınlanan Uzak Şehrin Masalı dizisi için hayli umutluydu. Barış Kılıç ve Begüm Birgören ile başrolde yer alan Aslıhan Güner’in dizisi ne yazık ki 5. bölümde final yaptı.

Aslıhan Güner, aşk tazeledi! Eşi Mert Kılıç'la ormanda romantik pozlar 11

Beklenen ilgiyi göremeyen dizinin ardından İstanbul’a dönen Aslıhan Güner, sosyal medya üzerinden yapılan canlı yayınlara katılarak hayranlarıyla hasret gidermekte.

Bu arada instagram hesabını da etkin kullanan oyuncu, son olarak eşi Mert Kılıç ile gittikleri tatilden fotoğraflarıyla dikkatleri çekti.

Aslıhan Güner ve Mert Kılıç çifti, adeta yeni aşıklar gibi romantik pozlarıyla mutlu hallerini ortaya koydular fotoğraflarda.

Çocuklar gibi şen olan oyuncunun keyifli anları fotoğraflara böyle yansıdı…

Aslıhan Güner, aşk tazeledi! Eşi Mert Kılıç'la ormanda romantik pozlar 12

Aslıhan Güner, aşk tazeledi! Eşi Mert Kılıç'la ormanda romantik pozlar 13

Aslıhan Güner, aşk tazeledi! Eşi Mert Kılıç'la ormanda romantik pozlar 14

Aslıhan Güner, aşk tazeledi! Eşi Mert Kılıç'la ormanda romantik pozlar 15