Ana sayfa Dizi Haberleri Öykü Karayel ve Akın Akınözü’nün Kaderimin Oyunu dizisi, size bir yerlerden tanıdık geldi mi?

Öykü Karayel ve Akın Akınözü’nün Kaderimin Oyunu dizisi, size bir yerlerden tanıdık geldi mi?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yeni dizisi Kaderimin Oyunu’nun hazırlıkları uzun süredir devam ediyordu. Çekimleri başlayan diziden nihayet ilk bölüm fragmanı geldi. Dizinin yayınlanan fragmanında dram ağırlıklı ve oyunculuklarla da konuşulacak bir dizinin yolda olduğu anlaşılıyor.

Her şeyden önce Öykü Karayel’in 3 yıllık bir aranın ardından yeniden ekrana dönüşü adına izleyicinin şimdiden merak ettiği bir yapım. Oyuncu, en son Netflix’te yayınlanana ‘Bir Başkadır’ isimli dizide oynadığı Meryem karakteri ile uzun süre gündemde kalmıştı.

Sonrasında oğlu Roman’ı dünyaya getiren Öykü Karayel, yeniden setlere döndü. Müzisyen Can Bonomo ile evli olan Öykü Karayel’in tekrar ekrana dönmesi, hayranlarını da çok heyecanlandıran bir gelişme oldu.

Aralık Cuma akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan dizide Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak başrollerde yer almakta.

Dizinin fragmanından da anlaşıldığı üzere üç çocuğu ile eşi tarafından terkedildikten sonra zor günler geçiren ve hayat mücadelesi veren bir kadının hikayesi anlaşılıyor.

Öykü Karayel’in hayat verdiği Asiye, genç yaşında çocuklarıyla tek başına kalmış ve karşısına çıkan Mahir isimli bir adamın yardımı sayesinde ayakta kalmaya çalışırken terkettiği kocasıyla yeniden karşılaşması anlatılıyor dizide.

Hikayenin detayları izledikçe ortaya çıkacak. Ancak bu haliyle, bir döneme damgasını vuran Kadın dizisini andırıyor adeta. Özge Özpirinçci’nin hayat verdiği Bahar da iki çocuğuyla yalnız kalmış çaresiz bir kadındı. Arif isimli bir adamın yardımlarıyla hayat mücadelesini sürdürmüş ve sonrasında öldü sandığı kocası karşısına bir başkası ile evli olarak çıkmıştı.

Öykü Karayel ve Akın Akınözü'nün Kaderimin Oyunu dizisi, size bir yerlerden tanıdık geldi mi? 7

Kaderimin Oyunu dizisinde de Asiye’nin kendisini terkedip giden kocası, karşısına bir başka kadınla çıkıyor. Farklılıklar olsa da yine bir kadın odaklı dizi ile karşılaşacak izleyici. Kadın dizisi, yayınlandığı dönemde çok büyük ilgi görmüş ve uzun yıllar da hatıralardan çıkmayan bir dizi olarak anılıyor.

Kaderimin Oyunu dizisi de bir kadın hikayesi ve Asiye’nin hayat mücadelesinde yaşanacak dram yüklü hikayesiyle muhtemelen izleyiciyi daha ilk bölümden alıp götürecek. Bakalım Kadın dizisi gibi uzun süre ekranda kalmayı başarabilecek mi? İzleyip göreceğiz…

İşte dizinin hikayesi ve ilk bölüm fragmanı:

Genç yaşında iki çocuğuyla mücadele veren, tüm yoksunluğuna rağmen kendini çocuklarının mutluluğuna adayan, onlara hem anne hem de baba olan Asiye’nin hayatı, gözünden sakındığı kızı Nergis’in başına gelen felaketle tepetaklak olur. Bunun üzerine kızını korumak uğruna, çocuklarıyla beraber dönüşü olmayan bir yolculuğa sürüklenen Asiye’nin yolu, kendilerine yardım eden hiç tanımadığı bir yabancı olan Mahir ile kesişir. İnsani duygularla onlara yardımcı olan ve arabasına alan Mahir, verdiği bu kararla hem kendisinin hem de Asiye ve çocuklarının kaderini değiştireceğinden henüz habersizdir. Mahir sayesinde Demirhan Konağına sığınan Asiye için bu bir kurtuluş değil, yepyeni bir savaşın başlangıcıdır.