Ana sayfa Dizi Haberleri İlahi Esra Bilgiç! Kanunsuz Topraklar setinde Uğur Güneş’le pozu, dizideki dramı dağıttı resmen!

İlahi Esra Bilgiç! Kanunsuz Topraklar setinde Uğur Güneş’le pozu, dizideki dramı dağıttı resmen!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisi, Çarşamba akşamlarının sevilen dizileri arasına girmeyi başardı. Esra Bilgiç ve Uğur Güneş’in ekran uyumunu izleyici çok başarılı bulurken, ikili ayrıca performanslarıyla göz dolduruyorlar.

Geçtiğimiz sezon Bir Zamanlar Çukurova’dan kendi isteğiyle ayrılan Uğur Güneş, bu kez Zonguldaklı maden işçisi Davut rolüyle ekranda.

Esra Bilgiç ise oyunculuk mesleğinde hızlı adımlarla ilerlerken, Ramo ile önemli bir sınav vermiş ve büyük beğeni toplamıştı. Ardından Kanunsuz Topraklar’da da oyunculuğu ile alkış alıyor.

İkili, aylar öncesinden Kanunsuz Topraklar dizisinin hazırlıklarında bir araya gelmişler ve uzun süre binicilik kulübünde birlikte çalışmışlar, at binme konusunda daha da ustalaşmışlardı.

İlahi Esra Bilgiç! Kanunsuz Topraklar setinde Uğur Güneş'le pozu, dizideki dramı dağıttı resmen! 6

Rolleri gereği dizide sürekli at üstünde olan iki oyuncu, yaz aylarında birlikte hayranları için pozlarını da paylaşmışlardı. Dizi heyecanla beklenmiş ve sonunda ekrana geldiğinde de beğeni toplamıştı.

Kanunsuz Topraklar dizisi oyuncu kadrosu, hikayesi ve başrolleriyle ekranın dikkat çeken yapımlarından birisi olmayı başardı. 1940’lı yıllarda geçen hikayeye uygun kostüm ve mekanlar ile birlikte her hafta ekranda bir görsel şölen de yaşanıyor.

Ağır dram türünde bir dizi Kanunsuz Topraklar. Dizinin hikayesinde izlerken gözyaşlarına boğan, yutkunmalara neden olan, göz dolduran pek çok sahne var.

Oyuncular da bu sahnelerde zorlu bir çalışma içindeler ama rollerini başarı ile yerine getiriyorlar. Kamera arkasında ise bu efkarı dağıtmak ister gibi keyifli bir süreç var.

İlahi Esra Bilgiç! Kanunsuz Topraklar setinde Uğur Güneş'le pozu, dizideki dramı dağıttı resmen! 7

Esra Bilgiç, zaman zaman setten pozlarını instagram sayfasından paylaşıyor. Partneri Uğur Güneş ile yaptığı paylaşımlar ise ayrı bir ilgi görüyor.

Zira ikilinin komik halleri, bu fotoğraflara yansımakta. Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’in kamera arkasında da çok iyi anlaştıkları bu fotoğraflardan da görülmekte. Üstelik ikisi de esprili ve eğlenceli kişilikler olduklarını pozlarıyla yansıtıyorlar.

Bilgiç’in yaptığı daha önceki paylaşımdaki yüz ifadeleri ve bıyıklı hali, takipçilerini güldürmüştü. Kısa bir video ile bu kez yine partnerini arkasına alarak poz veren oyuncu, muzipçe gülümserken, Uğur Güneş de kameraya çekildiğini farkedince eğlenceli bir yüz ifadesi ile poz vermiş. Hayranları bu pozları sosyal medyada paylaşarak iki oyuncunun kamera arkasındaki bu keyifli anlarına bol bol gülme emojileri ekliyor…

İlahi Esra Bilgiç! Kanunsuz Topraklar setinde Uğur Güneş'le pozu, dizideki dramı dağıttı resmen! 8