Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Güner tatili bitirdi, Uzak Şehrin Masalı dizisinin setinde göründü!

Aslıhan Güner tatili bitirdi, Uzak Şehrin Masalı dizisinin setinde göründü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuzey Yıldızı dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteri ile son iki sezonun en iyi işlerinden birisine imza atan Aslıhan Güner, milyonlarca hayranını da mutlu etti.Oyuncu, iki sezon süren maceranın sona ermesinin ardından ise tatile çıkmıştı.

Bir süredir dinlenen Aslıhan Güner, yeni sezon için yeni bir anlaşma yaparak Uzak Şehrin Masalı isimli yeni dizi ile anlaşma yaptı. Fox TV ekranlarında başlayacak olan dizinin çekimleri ise dün itibariyle başladı. Aslıhan Güner de instagram hesabından diziden ilk paylaşımını yaptı.

Ermenistan sınırında bulunan Ani harabelerinden de fotoğraf paylaşan Güner, Kars’ta hem dizi setinde bulunuyor hem de etrafı gezmeyi ihmal etmiyor.

Aslıhan Güner tatili bitirdi, Uzak Şehrin Masalı dizisinin setinde göründü! 7

Güner’in hayranları büyük bir heyecan ve merak ile diziyi bekliyor. Umay karakteri ile ekrana gelecek olan oyuncu, Kuzey Yıldızı dizisinden sonra saçlarını da değiştirmişti. Kendi orijinal saçlarına dönen oyuncunun yeni dizideki karakterinin nasıl bir imaja sahip olacağı da yakında ortaya çıkacaktır.

Aslıhan Güner sosyal medyayı çok etkili kullanan isimlerden ve her türlü gelişmeyi hayranları ile paylaşıyor. Dizi takipçileri de Güner’den gelecek Uzak Şehrin Masalı dizisiyle ilgili detayları merakla bekliyor.

Dizide Aslıhan Güner’in yanı sıra Barış Kılıç, Begüm Birgören ve Timur Acar da başrolde bulunuyor.