Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner ve arkadaşlarının Fox TV stresi başladı!

Aslıhan Güner ve arkadaşlarının Fox TV stresi başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Fox TV, artık yeni bir dizi stratejisi ile sezonlara hazırlanıyor. Geçen sezon bu stratejinin yansımalarını görmüştük. Yeni sezonda da aynı stratejinin devam ettiğine şahit oluyoruz. Fox TV yönetimi diziler konusunda performans düşüklüğüne pek de katlanmak istemiyor. Bu yüzden de 11 dizi ile sezona başlama kararlılığı sergiledi.

Tabii ki bu durum kanalın hem yönetimi hem de projelerde yer alan tüm ekipler için büyük bir stres kaynağı. Yayında olan 7 dizi var ve arkadan gelen 4 dizinin de hazırlıkları sürüyor. Böylece tüm dizi ekiplerine şu mesaj veriliyor: Performansı düşen yapımlar yayından kaldırılır…

Geçen sezon bu durumu yaşayan dizi ekipleri oldu. İzleyiciler de büyük şaşkınlık yaşadıkları final kararlarını gördü. Bay Yanlış, Öğretmen ve Çocukluk dizileri birbiri ardına final yaptı. Çünkü kanalın haftanın 7 gününden daha fazla projesi vardı ve hiçbir yapımın düşük performans sergilemesine de tahammül gösterilmedi.

Aslıhan Güner ve arkadaşlarının Fox TV stresi başladı! 8

Yeni sezonda yine aynı durum var. Şimdi bu stresi yaşama sırası yeni oyunculara geldi. Bu isimlerden birisi de Uzak Şehrin Masalı dizisinde Umay karakterini canlandıran Aslıhan Güner…

İki sezon süren Kuzey Yıldızı dizisindeki başarısı ile göz dolduran oyuncu, reytinglerin de iyi gelmesi ile uzun süre keyifli bir dizi ortamında bulundu. Hayranlarının ekranda görmeyi en çok istediği isimlerden olan Aslıhan Güner ve tüm dizi ekibi için dizi stresi Pazar akşamı itibariyle başladı.

Teşkilat ikinci sezon ile geri döndü. Yargı dizisi de çok iyi bir çıkış yaptı. Uzak Şehrin Masalı ise ciddi bir izleyici kaybı yaşadı. Tüm kişiler kategorisinde altıncı olabilen dizi ortalamanın altına düşen reytingleri ile dikkat çekti. AB ve ABC1 gruplarında durum daha da kötü. AB’de 11. olan Fox TV dizisi, ABC1’de ise 10. sırayı elde etti.

Aslıhan Güner ve arkadaşlarının Fox TV stresi başladı! 9

Bu da demek oluyor ki, dizinin uzun süreli olması reyting sonuçlarına bakılınca pek de mümkün görünmüyor. Aslıhan Güner, röportajında çok etkili bir kadın hikayesi anlattıklarını ve ilerleyen bölümlerde herkesi şaşırtacak sürprizler olacağını söylemişti.

Bu sürpriz bölümler ile dizi reytinglerde yükseliş sergileyemez ise arkada yayın sırası bekleyen Elkızı ve Elbet Bir Gün dizileri olduğunu söylemek yanlış olmayacak.. Ayrıca İmkansız ve Mahkum dizileri de yakında sete çıkacak. Böyle dizi bolluğu yaşanan bir ortamda Fox TV’nin başarılı bir hikaye ve oyunculuk performansları olan Uzak Şehrin Masalı’na ne kadar şans tanıyacağını kimse bilemez…