Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Güner’de heyecan tavan! Yine çok güçlü bir kadın karakterle geliyor!

Aslıhan Güner’de heyecan tavan! Yine çok güçlü bir kadın karakterle geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Star TV’de yayınlanan ve çok beğenilerek izlenen Kuzey Yıldızı Büyük Aşk dizisiyle adını daha fazla kitleye ulaştıran Aslıhan Güner’i yeni dizisinin heyecanı sarmış durumda. Güner, yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı için çekimlerin başlamasını sabırsızlıkla bekliyor.

Tatilden yeni dönen Aslıhan Güner İstanbul’da alışveriş sırasında verdiği röportajda yeni projeyle ilgili halletmesi gereken bir şey olduğunu o yüzden şehre geldini söyledi. İşini hallettikten sonra kısa bir tatil daha yapıp çalışmaya başlayacağını söyleyen Güner şunları söyledi:

Aslıhan Güner'de heyecan tavan! Yine çok güçlü bir kadın karakterle geliyor! 8

“Kuzey Yıldıız’nı çok güzel bir şekilde tamamladık. O yüzden çok mutluyum. Yeni karakterin çok farklı olmasını istemiştim çünkü Yıldız çok güzel bir karakterdi. Umay da çok güçlü bir kadın karakter. Çok severek ve gönülden kabul ettim. Çok heyecanlıyım. Kaç yıldır bu işin içindeyim ama her seferinde heyecanım hiç bitmiyor. Bir önce başlamak için heyecanla bekliyorum. Eylülde yayında olacağız.”

Aslıhan Güner, Oyuncu, Fox TV ekranı için planlanan 25 Film tarafından hazırlanan Uzak Şehrin Masalı’nda başrolde yer alacak. Dizinin çekimleri Kars’ta gerçekleştirilecek.

Aslıhan Güner'de heyecan tavan! Yine çok güçlü bir kadın karakterle geliyor! 9

Uzak Şehrin Masalı dizisinde Aslıhan Güner’e Timur Acar eşlik edecek. Dizide Affan isimli karakteri canlandıracak olan Timur Acar, geçen sezon sadece sekiz bölüm süren İyi Aile Babası isimli komedi dizisinde başrolde yer almıştı.

Aslıhan Güner yeni dizisinde bu kez Umay isimli karakterle ekranlara gelecek Aslıhan Güner. Yenilenen imajıyla birlikte bambaşka bir karaktere hayat verecek.