Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman evleniyor mu? Bizler annesinin yalancısıyız!

Can Yaman evleniyor mu? Bizler annesinin yalancısıyız!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ününü yurt dışına taşıyan ve dünyanın birçok ülkesinden milyonlarca hayran edinen Can Yaman, sevgilisi Diletta Leotta ile Türkiye’deki tatilini sürdürüyor. Bodrum’da mavi yolculuk yapan Can Yaman hakkında çok önemli bir bilgiyi annesi ağzından kaçırdı.

Geçen yıl İtalya’ya yerleşen Can Yaman, orada Sandokan isimli bir dizi anlaşması yaptı ve ön hazırlıklarda yer aldı. Ayrıca reklam filmleri çekti ve sosyal sorumluluk projelerine katıldı. Yaman İtalya’daki tempolu çalışmasının ardından sevgilisi Diletta Leotta’yı da alarak Türkiye’ye tatile geldi.

Can Yaman evleniyor mu? Bizler annesinin yalancısıyız! 8

Yaman Türkiye tatilinde sevgilisini ailesiyle tanıştırdı. Böylece çiftin ilişkisinde önemli bir adım atılmış oldu. Can Yaman ve sevgilisi dün akşam Yaman’ın ailesiyle birlikte yemek yedi. Bodrum’daki buluşmanın ardından Can Yaman, gazetecilerin sorularına yanıt vermedi.

Can Yaman evleniyor mu? Bizler annesinin yalancısıyız! 9

Ancak annesi Güldem Yaman belki de çok gizli bir bilgiyi ağzından kaçırdı. Güldem Yaman, Diletta Leotta’yla ilgili soruya “Çok tatlı, çok şeker bir kız. Düğün inşallah seneye olur” dedi. Güldem Yaman’ın bu sözleri bu buluşmada önemli konuların konuşulduğuna dair bazı ipuçları verdi.

Türkiye’ye geldiğinden beri sevgilisiyle birlikte magazin basınının dilinden düşmeyen Can Yaman’ın bu ziyareti “dönüşü muhteşem oldu” sözleriyle nitelendirildi.