Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Güner’den Birce Akalay’a Fox TV dizilerinin kadın başrolleri göz kamaştırıyor!

Aslıhan Güner’den Birce Akalay’a Fox TV dizilerinin kadın başrolleri göz kamaştırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Fox TV yeni sezonun iddialı dizilerine iddialı kadın başroller buldu! Fox TV ekranında yeni sezon için birçok yeni dizinin yayınlanması bekleniyor. Ortaya çıkanlar ile henüz hazırlık aşamasında olanları yan yana getirince yine 10’a yakın yeni dizinin kanal tarafından hazırlatıldığı ortaya çıktı.

Bu diziler arasında bazıları çok dikkat çekiyor. Özellikle de kadın başroller konusunda Fox TV projelerinde çok etkili isimler görebilirsiniz. Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizinin çalışmaları sürüyor ve Gökçe Bahadır başrolde yer alıyor.

Aslıhan Güner'den Birce Akalay'a Fox TV dizilerinin kadın başrolleri göz kamaştırıyor! 8

Elkız isimli yeni dizi için de Muğla’da çekimler başladı. Sevda Erginci yine en iddialı genç kadın oyunculardan birisi olarak bu projenin başrolünde yer alıyor.

Aslıhan Güner'den Birce Akalay'a Fox TV dizilerinin kadın başrolleri göz kamaştırıyor! 9

Kanunsuz Topraklar dizisinde çok merak edilen Esra Bilgiç de yine son yılların öne çıkan isimlerinin başında geliyor. Üst üste başarılı performanslar sergileyen Esra Bilgiç, yeni dönemde Fox TV’de parlayacak.

Aslıhan Güner'den Birce Akalay'a Fox TV dizilerinin kadın başrolleri göz kamaştırıyor! 10

Ayrıca Yasak Elma dizisinde Eda Ece’yi ve Aşk Mantık İntikam’da yer alan Burcu Özberk’i unutmamak lazım.

Aslıhan Güner'den Birce Akalay'a Fox TV dizilerinin kadın başrolleri göz kamaştırıyor! 11

Yalancılar ve Mumları dizisi ile yeniden ekranlara dönecek olan Ceren Moray ile Elçin Sangu ikilisi de büyük ilgi çekecek.

Fox TV için hazırlanacak Oasis isimli dizinin yerli uyarlaması için Hazal Kaya ile anlaşma yapıldığını da hatırlatalım.

Son Yaz isimli dizi için Birce Akalay ile anlaşma yapılması ve Sare karakterinin de yeni sezonda çok merak edildiğini not edelim.

Elbet Bir Gün isimli dizide Sinem Ünsal yine öne çıkacak. Mucize Doktor ile büyük çıkış yapan oyuncu, yeni dönemde de yine Fox TV ekranında yerini alacak.

Aslıhan Güner'den Birce Akalay'a Fox TV dizilerinin kadın başrolleri göz kamaştırıyor! 12

Tabii ki Aslıhan Güner’i unutmamak lazım. Uzak Şehrin Masalı dizisi Kars’ta çekiliyor. Aslıhan Güner, iki sezon süren Kuzey Yıldızı başarısından sonra dram rolü ile geliyor. Ünlü oyuncunun hayranları çok heyecanlı…

Aslıhan Güner'den Birce Akalay'a Fox TV dizilerinin kadın başrolleri göz kamaştırıyor! 13

Fox TV’nin dizi hazırlıkları bunlarla sınırlı değil. Görüldüğü üzere en önemli kadın oyuncuları projelerde buluşturan kanal, yeni sezonda da en etkili yapımlara ev sahipliği yapacak.