Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Güner’e Kuzey Yıldızı dizisi çok iyi geldi!

Aslıhan Güner’e Kuzey Yıldızı dizisi çok iyi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslıhan Güner, dizilerden daha çok sinema filmleriyle tanınan isimlerden birisiydi… 2000’li yıllar ile birlikte birçok projede rol alan Güner, Asi dizisinde Gonca, Şefkat Tepe’de Leyla, Diriliş Ertuğrul’da ise Karaca olarak dikkat çekmişti.

Sinema filmlerinde de farklı rollere hayat veren oyuncu, son dönemde Kuzey Yıldızı ile bir hayli öne çıktı.Canlandırdığı Yıldız Kadıoğlu karakteri oyuncuya çok iyi geldi. Aslıhan Güner, daha önce Karadeniz filmlerinde rol aldığı için izleyicilerde bir aşinalık vardı. Ancak Kuzey Yıldızı dizisindeki rolüyle komedi dizilerinde çok başarılı bir performans sergileyebileceğini gösterdi.

Aslıhan Güner, hem ekranda parladı hem de yer aldığı reklam filmleri ile birlikte bilinirliğini artırdı. Aslıhan Güner’in son dönemdeki bu yükselişi, popülerliğinin ülkemizin sınırlarının dışına çıkmasını da sağladı.

Flo markası ile reklam işbirliği yapan oyuncu, instagram hesabından çekimlerin arka planını yayınladı. Güzelliği ve sempatisiyle dikkat çeken oyuncuya hayranlarından birçok iltifat yapıldı.