Ana sayfa Sosyal Medya Koronavirüs ile üzülen Pınar Deniz, Aşk 101 dizisiyle sevindi!

Koronavirüs ile üzülen Pınar Deniz, Aşk 101 dizisiyle sevindi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4 Kasım 1993 doğumlu olan oyuncu Pınar Deniz, son yılların hızlı yükseliş sergileyen isimleri arasında bulunuyor. Ünlü oyuncu, Vatanım Sensin dizisindeki Yıldız karakteri ile parladı.

Bir Deli Rüzgar dizisinde aradığı çıkışı bulamayan Pınar Deniz, şimdilerde ise Aşk 101 dizisindeki başarılı performansı ile konuşuluyor. Netflix’te geçtiğimiz Cuma günü yayınlanan dizinin 1. sezonunda etkili oyunculuğu ile göz dolduran Pınar Deniz, tebrikleri kabul ediyor.

Sosyal medyada oyuncuya takipçilerinden birçok övgü yapıldı. Arkadaşları da Aşk 101’deki performansını övdü. Pınar Deniz, koronavirüs salgınında anneannesini kaybetti. Ayrıca annesi ve teyzesi de karantinada kaldı. Aile üyelerinden birçoğu da hastalığı yaşadı. Bu süreçlerde çok yıpranan oyuncu yine de pozitifliğini kaybetmedi.

Koranvirüs konusunda hep olumlu mesajlar vererek takipçilerini de rahatlatan oyuncu,sergilediği başarılı oyunculuk performansı ile de kendisinden konuşturdu. Pınar Deniz, sosyal medyada da zaman zaman paylaşımları ile gündeme geliyor. “Hoş geldin saçımdaki ak” notuyla aşağıdaki fotoğrafını paylaşan oyuncuya, binlerce beğeni yapıldı.