Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Güner yeni dizi Yalan’da acılarla dolu bir hikayede çilesi bol ama güçlü bir kadın olarak geri dönüyor!

Aslıhan Güner yeni dizi Yalan’da acılarla dolu bir hikayede çilesi bol ama güçlü bir kadın olarak geri dönüyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında çok yakında yeni bir dizi başlıyor. Uzun süredir ekranda yer almayan Aslıhan Güner yeniden dizi setlerine dönüş yapıyor. 2021 yılında yayınlanan ve kısa süren Uzak Şehrin Masalı dizisinden bu yana ünlü oyuncu, televizyon dizilerinde yer almamayı tercih etmişti.

Komutan, Prestij Meselesi ile “Zübeyde, Analar ve Oğullar” isimli sinema filmlerinde yer alarak kariyerine devam eden Aslıhan Güner, yeniden hayranlarının karşısına acı dolu bir hikayesi bulunan Yalan isimli televizyon dizisiyle dönüş yapacak.

Kadın isimli dizide başarılı çıkış yapan ve sonraki süreçte birçok dizide önemli rollerde yer alan Feyyaz Duman da Yalan dizisinin erken başrolü olarak öne çıkacak.

Dizi hayranları, iki tecrübeli ismin yeni bir hikayede başrolde buluşmasından memnun. Sosyal medyada yapılan yorumlarda Aslıhan Güner ile Feyyaz Duman ikilisinin nasıl bir uyum sağlayacağı, enerjilerinin tutup tutmayacağı gibi konular merak ediliyor. Birçok izleyicinin yaptığı yorumda ikilinin iyi bir uyum sergileyeceğine dair bir beklenti olduğu da gözüküyor.

Yalan dizisinin Fragmanı da yayınlandı ve bazı detaylar ortaya çıktı. Aslıhan Güner ve Feyyaz Duman dışında dizinin oyuncu kadrosunda; “Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Eylül Tumbar, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören ve Zeynep Eronat gibi isimler de bulunuyor.

Yalan dizinin bir anne ile kızının hikayesi olduğunu, izleyenleri derinden etkileyecek bir senaryosu bulunduğunu ve gözyaşının eksik olmayacağını belirtebiliriz.

Aslıhan Güner yeni dizi Yalan'da acılarla dolu bir hikayede çilesi bol ama güçlü bir kadın olarak geri dönüyor! 7

Yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği yeni dizi Yalan’ın fragmanında yer alan “Abla, Hazal sana emanet” cümlesi hemen dikkat çekti.

Aslıhan Güner’in hayat verdiği Melike karakterinin tutuklanarak cezaevine girmesi ile başlayan dramatik sahneler damga vurdu. Yıllar sonra cezaevinden çıkarak kızına kavuşan Melike’nin aslında bir yalanın içinde olduğuna dair ipuçlarının da ekrana geldiği tanıtım güçlü oyuncu kadrosu ile de dikkat çekti.

Yalan dizisinin yönetmen koltuğuna Hakan İnan otururken; dizinin senaryosunu Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu kaleme alıyor.