Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner’in heyecanı dorukta, geri sayımı başlattı!

Aslıhan Güner’in heyecanı dorukta, geri sayımı başlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslıhan Güner, iki sezon Kuzey Yıldızı dizisinde yer aldı. Show TV ekranında yayınlanan komedi dizisinde Yıldız karakterini canlandıran oyuncu, başarılı bir işe imza atmanın gururunu yaşadı.

Aslıhan Güner, Mayıs ayında final yapan dizinin ardından yeni bir anlaşma yaparak Fox TV’nin yeni dram dizisi Uzak Şehrin Masalı ile anlaştı. Yaz döneminde tatil yapan ve enerji depolayan oyuncu, geçen ay ise sete çıktı.

Kars’ta yapılan dizinin çekimlerinden sosyal medyada birçok paylaşım yapan oyuncu, heyecanını da hayranlarına aktardı. Umay karakteriyle yeni dönemde bir dram yapımında izleyeceğimiz Aslıhan Güner, instagram hesabından heyecanını yansıtmaya devam ediyor.

Fox TV’den yapılan duyuruda Uzak Şehrin Masalı dizisinin pazar günleri yayınlanacağı bildirildi. 12 Eylül Pazar akşamı saat 20.00’da izleyicilerle buluşacaklarını instagram’dan yazan ünlü oyuncu, geri sayımı da başlattı.

“12 Eylül Pazar günü saat 20.00’da Fox’ta buluşuyoruz. Geri sayım başladı” diye mesaj yazan Aslıhan Güner, yine hayranlarını çok etkileyecek bir rolle geliyor.

Aslıhan Güner'in heyecanı dorukta, geri sayımı başlattı! 7