Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Güner’in yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı’nda önemli gelişmeler var!

Aslıhan Güner’in yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı’nda önemli gelişmeler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Ünlü oyuncu Aslıhan Güner, 2 sezon süren Kuzey Yıldızı dizisindeki başarılı performansının ardından yeni dizisine hazırlanıyor. Oyuncu, Fox TV ekranı için planlanan 25 Film tarafından hazırlanan Uzak Şehrin Masalı’nda başrolde yer alacak.

Yıldız karakteri ile Kuzey Yıldızı dizisinde çok başarılı işlere imzasını atan ve Ordu’daki çekimlerde hem yoğun hem de neşeli anlar yaşayan Aslıhan Güner’i yine şehir dışı işi geldi. Fox TV’nin yeni dizisinin çekimleri Kars’ta gerçekleştirilecek.

2 sezon boyunca İstanbul ile Ordu arasında gidip gelen, eşi Mert Kılıç ile bir süre ayrı kalan Aslıhan Güner şimdi de Kars günlerine hazırlanıyor. Bodrum’da tatil yapan oyuncu, denizin ve güneşin tadını çıkartıyor, sezonun yorgunluğunu üzerinden atıyor. Dizinin Kars bölümlerinden sonra İstanbul çekimleri ile devam etmesi bekleniyor.

Aslıhan Güner'in yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı'nda önemli gelişmeler var! 7

Uzak Şehrin Masalı dizisine de yeni isimler katılmaya devam ediyor. Bu isimlerden birisi de Timur Acar oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Acar, hikayede Affan karakterini canlandıracak.

Timur Acar, geçen sezon sadece 8 bölüm süren İyi Aile Babası isimli komedi dizisinde başrolde yer almıştı.