Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Akil ile Anıl Altan çiftinden aşık olunacak pozlar!

Pelin Akil ile Anıl Altan çiftinden aşık olunacak pozlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu çift Pelin Akil ile Anıl Altan, son yılların en çok konuşulan ünlüleri arasında bulunuyor. Kızları ile birlikte tatile çıkan ikili, instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla da hayranlarını mest ediyor.

Tatilde gönüllerince eğlenen aile, mutlulukları ile de hayranlarına pozitif enerji saçıyor… İkiz kızları Alin ve Lina ile birlikte tatilin keyfini çıkartan ikilinin hayranları da yayınlanan fotoğraflara baktıkça, “Aşık olunacak pozlar” diye yorumlar bırakıyor.

Pelin Akil ile Anıl Altan çiftinden aşık olunacak pozlar! 9

Anıl Altan’ın tatil anlarından güzel kareleri paylaşmasına eşi Pelin Akil, “Sen hep böyle kanatlarını aç bize, biz de içinde huzurla duralım” diye yorum bıraktı. Oyuncunun bu mesajı da büyük ilgi gördü.

Pelin Akil ile Anıl Altan çiftinden aşık olunacak pozlar! 10

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Bahar karakteri ile ekrana geri dönen Pelin Akil’in ismi yeni bir dizide geçiyor. TRT1 ekranında büyük bir prodüksiyon ile hazırlanan Barbaroslar isimli dizide Pelin Akil’in de kadroda olduğuna yönelik bilgiler geliyor.

Yeni sezonda TRT1 ekranında hayranları ile bambaşka bir rolle buluşmaya hazırlanan Akil, şimdilerde tatilde gününü gün ediyor.

Pelin Akil ile Anıl Altan çiftinden aşık olunacak pozlar! 11

Çiftin hayranları ise mutluluk pozları ile sosyal medyayı şenlendiren Altan ailesine güzel mesajlarla destek veriyor ve her paylaşım binlerce de beğeni alıyor.