Ana sayfa Dizi Haberleri Timur Acar, yeni sezonda Fox TV’nin çok iddialı dizisine katıldı!

Timur Acar, yeni sezonda Fox TV’nin çok iddialı dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Farklı karakterlere hayat veren ve izleyicilerin aklında kalan performanslara imza atan Timur Acar, 2021-2022 sezonu için aradığı diziyi Fox TV’de buldu.

Geçtiğimiz sezon İyi Aile Babası isimli Kanal D dizisinde yer alan oyuncu, 8 bölüm süren yapımdan sonra uzun süredir dinlenmekteydi. Timur Acar, yeni sezonda Kars yolcusu olacak. Fox TV’nin yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı’nda yer almak için anlaşma yapan oyuncu, çok farklı bir rolle geliyor.

25 Film imzasını taşıyan Kefaret dizisinden sonra Fox TV, aynı şirketin Uzak Şehrin Masalı isimli dizisini de yayın planlamasına dahil etti. Başrol için Aslıhan Güner ismi de netleşmişti.Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Timur Acar da şirket ile anlaşmasını yaptı.

Affan karakterine hayat verecek olan Timur Acar, yeni sezonda bir dram yapımında yerini almış olacak. Hamdi Alkan’ın yönetmenliğini yapacağı dizinin hikayesini Can Sinan yazıyor. Temmuz ayının sonlarında ekibin sete çıkması ve Kars çekimlerinin ardından da ekibin İstanbul’da işe devam etmesi planlanıyor.

Kars’ta kçak olarak yaşayan bir adam ve güçlü bir kadının yollarının kesişmesi ile başlayan, birçok olayla sınanan bir aşkın öyküsünü izleyeceksiniz. Dizinin İstanbul çekimleri için de bir platonun hazırlandığı gelen bilgiler arasında.