Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Malbora, Show TV’nin en iddialı yeni dizisine katıldı!

Aslıhan Malbora, Show TV’nin en iddialı yeni dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Üç Kuruş dizisine üçüncü büyük transfer gerçekleşti! Show TV için hazırlıkları devam eden Üç Kuruş dizisinin oyuncu kadrosu çok merak ediliyor. Ay Yapım titiz bir çalışma ile dizinin oyuncu kadrosunu tek tek netleştirmeye başladı… Uraz Kaygılaroğlu ilk anlaşma yapılan isim oldu.

Ardından ise Çukur dizisindeki başarılı performansının ardından Aytaç Uşun ile anlaşmanın tamamlandığı bilgisi geldi. Dizi hayranlarını meraklandıran üçüncü transfer de gerçekleşti.

Kaygılaroğlu’nun canlandıracağı Kartal karakterinin kız kardeşi Leyla karakterini canlandıracak olan isim Aslıhan Malbora olarak netleşti. Bu transferi duyuran gazeteci Birsen Altuntaş, Ekin Koç ve Hazal Subaşı ile görüşmelerin ise devam ettiğini belirtti. Ayrıca Nursel Köse ile de Neriman karakteri için görüşme yapılıyor.

Aslıhan Malbora, 2017 yılında Seven Ne Yapmaz isimli dizi ile birlikte sektöre adım attı. Kalbimin Sultanı, Ağlama Anne ve Her Yerde Sen isimli dizilerde rol alan oyuncu, güzelliği ile de hayranlık uyandırdı.

Aslıhan Malbora, Show TV'nin en iddialı yeni dizisine katıldı! 7

Aslıhan Malbora’nın en son dizisi 2020 yılının Mart ayında yayınlanan ve sadece 4 bölüm süren atv’nin Gel Dese Aşk isimli dizisi oldu.

Üst üste 3 sinema filminde yer aldıktan sonra yeniden dizi tercihi yapan oyuncu, yeni sezonda Show TV’nin en iddialı yapımında boy gösterecek.

Leyla karakterinde izleyeceğimiz güzel oyuncunun performansı şimdiden merak konusu oldu.