Ana sayfa Sosyal Medya Songül Öden’in ismi Star TV dizisi için geçiyor!

Songül Öden’in ismi Star TV dizisi için geçiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Songül Öden son dönemde Şeref Bey isimli dizinin başrolünde yer aldı… 2019 yılında Bir Aile Hikayesi isimli diziden sonra televizyon projelerine ara veren oyuncunun adı yeni bir dizi için geçiyor.

Erkan Petekkaya’nın O3 Medya ile birlikte hazırlayacağı yeni dizinin kadın başrolü olarak Songül Öden’in adının geçmesi dikkatleri çekti. Gazeteci Birsen Altuntaş, daha önce Kayıt Dışı isimli dizide partner olan ikilinin yeniden bir araya gelebileceği iddiasında bulundu.

Erkan Petekkaya geçen sezon Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakterini canlandırdı. Konuk oyuncu olarak girdiği yapımda izleyicilerin hikayeyi çok beğenmesi sonrasında Sadi karakterinin rolü uzatılmıştı. Tam 21 bölüm Kırmızı Oda dizisinde izlediğimiz Erkan Petekkaya yeni dönemde Suçlu isimli polisiye dizi için hazırlık yapıyor.

Songül Öden'in ismi Star TV dizisi için geçiyor! 1

Ünlü oyuncu emniyet amiri olarak izleyici karşısına çıkacak. Songül Öden ile ilgili gelişmeler ise henüz netleşmedi. Oyuncu ile ilgili yeni gelişmeler oldukça sizlere duyuracağız.

İki ünlü ismin Kayıt Dışı dizisinden sonra yeniden bir araya gelme ihtimali hayranlarını da heyecanlandırdı. Songül Öden ve Erkan Petekkaya çok iyi bir dizi çifti olmuştu.