Ana sayfa Dizi Haberleri Atatürk dizisinin şifreleri unutulmayacak bir yapımın gelmekte olduğunu anlatıyor!

Atatürk dizisinin şifreleri unutulmayacak bir yapımın gelmekte olduğunu anlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aras Bulut İynemli’nin Atatürk’ü canlandırma heyecanı ile son dönemde gündemden düşmeyen yeni Disney Plus dizisinde önemli gelişmeler yaşanıyor…

Ünlü yönetmen Mehmet Ada Öztekin’in ekibi ile birlikte titiz bir ön hazırlık süreci içinde olduğunu biliyoruz. Aynı şekilde oynucu kadrosu da rollerine adapte olmak için yoğun bir hazırlık içinde bulunuyor.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracak olmanın heyecanı içindeki Aras Bulut İynemli, bunun büyük bir gurur olduğunu ve en iyiyi ortaya çıkartabilmek için de güncel yaşam ile bağlarını kopardığını söylemişti.

Ünlü oyuncu rolüne odaklandı ve hayatındaki her şeyi bir kenara bırakarak sadece Atatürk’ü en iyi şekilde canlandırmak için teknik ve mental çalışmalar yapıyor.

Disney Plus’ın Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı olan 2023’e bir armağanı olarak ortaya çıkan dizinin yapımcılığını Lanistar Medya üstlendi.

Dizide çok önemli oyuncuların bulanacağı da son dönemde ortaya çıkan haberlerden anlaşıldı. Emma Watson, Songül Öden, Sarp Akkaya, Berk Cankat, Mehmet Günsür, Sahra Şaş, Bertan Asllani gibi isimler şimdiden kadroda bulunduğu netleşen oyuncular oldu.

Ayrıca birçok ünlü ismin de konuk oyuncu olarak hikayelerde kısa süreler de olsa bulunması planlanıyor. Bu isimlerden birisinin de Esra Bilgiç olduğu ve Atatürk’ün özel hayatından bir kadın karakteri canlandırması netleşti.

Atatürk dizisinin ilk sezonu 6 bölüm sürecek. Lanistar yazı grubu tarafından senaryosu son aşamaya gelen dizi, son dönemin en çok konuşulan yapımlarından birisi olmayı daha şimdiden başardı.