Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman’a veda eden Zehra Yılmaz’ı yeni teklif yine atv dizisinden geldi!

Kuruluş Osman’a veda eden Zehra Yılmaz’ı yeni teklif yine atv dizisinden geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinde Selvi Hatun karakterinde başarıyla yer alan Zehra Yılmaz, yeni katıldığı ekibe veda etti. Dizinin 96. bölümü yayınlandı ve Zehra Yılmaz’ın bu hikayedeki varlığı da kısa sürmüş oldu…

Oyuncu, 3. sezon finalini 15 Haziran’da yapacak olan diziden, sezon finalini göremeden ayrılmış oldu. Dizide toplam 13 bölümlük performans sergileyen Zehra Yılmaz, hikayeden ayrıldı ama dizi teklifleri de almaya devam ediyor. Oyuncunun yakında yeni bir dizide yer alması kimseyi şaşırtmasın.

Isparta’da çekimlerine başlanan Gül Masalı isimli diziden gelen teklife Zehra Yılmaz’ın sıcak baktığı da belirtiliyor. Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, atv için hazırlandı ve bir dram hikayesi olarak öne çıkacak.

Zehra Yılmaz, şayet teklifi kabul ederse Isparta’ya giderek dizi ekibine katılacak. Henüz görüşmelerin devam ettiği de gelen bilgiler arasında.

Kuruluş Osman'a veda eden Zehra Yılmaz'ı yeni teklif yine atv dizisinden geldi! 7

2016-2017 sezonunda yayınlanan Bodrum Masalı dizisindeki Rana karakteri ile dikkat çeken Zehra Yılmaz, sonraki süreçte birbirinden farklı roller canlandırdı.

Kara Yazı ve Cennet’in Gözyaşları dizisinde tecrübe kazanan oyuncu, Kimse Bilmez isimli atv dizisinde de Tuğçe karakteriyle yer almıştı. Gençliğim Eyvah dizisinde Çağla olarak öne çıkan oyuncu, Şubat ayında final yapan Kalp Yarası dizisinde de Betül karakteri ile popülerlik yakaladı.

Zehra Yılmaz, geçen yaz ayından bu yana iki dizide yoğun bir tempoda çalıştı ve Gül Masalı dizisini de kabul ederse, dinlenmeden yeniden setlere çıkmış olacak.