Ana sayfa Dizi Haberleri Atatürk rolü Aras Bulut İynemli’yi çok yordu ama gururu bir başka!

Atatürk rolü Aras Bulut İynemli’yi çok yordu ama gururu bir başka!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli uzun süredir Disney Plus için hazırlanan Atatürk dizisine çalışıyordu. Geçtiğimiz ay da dizinin çekimlerinin başladığı ortaya çıktı. Atatürk projesi çok özel bir iş ve ünlü oyuncu da böyle önemli bir rol için büyük çaba harcadı.

Aylar öncesinden rol belli olur olmaz kendisini eve kapatan Aras Bulut İynemli, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ü canlandırma gururuyla ve sorumluluğu ile hareket etti. Atatürk’ün hayatındaki belirli bir dönemi canlandıracak olan oyuncu hem bilgiler topladı hem o döneme ait özel çalışmalar yaptı ve tüm bu süreçte de gündeme gelmemeye özen gösterdi.

Atatürk rolü Aras Bulut İynemli'yi çok yordu ama gururu bir başka! 8

Aras Bulut İynemli bu yoğun ön hazırlık sürecinin ardından çekimlere başladı ama rolün ağırlığı ve zorluğunu da yaşadı. Ünlü oyuncunun uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Bige Önal, eski rol arkadaşı Hande Erçel ile buluşmasında Atatürk dizisiyle ilgili soruyu da yanıtladı.

Bige Önal, “Az kaldı, yoruldu ama iyi, keyfi yerinde. Değecek, onu da görürsünüz” açıklamasında bulundu.

Atatürk rolü Aras Bulut İynemli'yi çok yordu ama gururu bir başka! 9

Bu sözleri ile sevgilisinin zorlu bir süreci atlatmak üzere olduğunu ve çok da iyi bir dizinin gelmekte olduğunu anlatan Bige Önal, heyecanla Atatürk projesini bekleyenleri biraz daha meraklandırmış oldu.

Bige Önal ile Hande Erçel dostluğu ise Sen Çal Kapımı dizisine dayanıyor. İki oyuncu da bu projede çok önemli performanslar ortaya koymuştu ve dizinin dünyanın dört bir yanına yayılmasıyla da büyük popülerlik elde ettiler.

Dizide başlayan dostluklarını sürdüren ikili, birlikte zaman geçirerek arkadaşlıklarına devam ediyor.