Ana sayfa Dizi Haberleri Atatürk rolünü oynama gururu Yargı dizisinde hangi oyuncunun oldu?

Atatürk rolünü oynama gururu Yargı dizisinde hangi oyuncunun oldu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanan ve izleyicilerden de büyük ilgi gören Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizide Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı başrolde bulunuyor. 3 Mart tarihinde yayınlanan ve tarihi drama türündeki dizi izleyenleri çok mutlu etti.

Charles King’in “Midnight At The Pera Palace“ kitabından esinlenerek oluşturulan dizinin senaryosunun ise özgün olduğu değerlendirmesini oyuncu İbrahim Selim yaptı… Tansu Biçer’in de başrolünde yer aldığı dizide; Engin Hepileri, Hakan Dinçkol, Ahmet Varlı, Nergis Öztürk gibi oyuncular da bulundu.

Özellikle de 84 milyonun hayalini Atatürk karakterine sarılarak serglieyen Esra, herkesin gönlünü kazandı. Hazal Kaya’nın bu sahnede Atatürk’ü canlandırırken sarıldığı oyuncu ise Hakan Dinçkol idi… Herkes dizide Atatürk karakterini kimin canlandırdığını sorarken, aslında o oyuncu Kanal D ekranının çok sevilen dizisi Yargı’da da rol alıyor.

Atatürk rolünü oynama gururu Yargı dizisinde hangi oyuncunun oldu? 7

Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisinde Cüneyt karakterini canlandıran oyuncu, 1981 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 2016 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncu, Asla Vazgeçmem isimli dizide Fırat karakteri ile kariyerine adım atmıştı.

Savaşçoı dizisinde Turan karakterinde izlediğimiz oyuncu, Yuvamdaki Düşman ve Öğretmen isimli yapımlarda da kendisini gösterdi. 2020 yılında yayınlanan öğretmen dizisinin Harun’u olarak hatırlayacağınız Hakan Dinçkol, hayatının en özel rollerinden birisini de Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizide oynamış oldu.