Ana sayfa Dizi Haberleri atv akıllı bir hamle yaptı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz artık konuşulmaz oldu!

atv akıllı bir hamle yaptı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz artık konuşulmaz oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 6 sezon boyunca Salı akşamlarının en güçlü yapımlarının başında gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin daha uzun yıllar devam etmesi bekleniyordu. Hatta dizi için 10 sezon bile sürebileceğine yönelik sette değerlendirmeler yapılıyordu.

Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin çok geniş bir oyuncu kadrosu vardı. Bugüne kadar da diziye katılan isimlerle birlikte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz birçok genç isme de fırsat sundu…

Tecrübeli ve genç isimlerin kaynaştığı, hikayesi ile her sezon milyonlarca izleyiciyi etkileyen bir dizi, yapımcı ile yayıncı kanal arasındaki anlaşmazlığın kurbanı oldu. Birçok oyuncu ve set çalışanı işinden oldu. Büyük bir maddi kayıp da ortaya çıktı.

atv ile BVB Yapım arasında yaşanan anlaşmazlık milyonlarca izleyicinin heyecanla beklediği bir dizinin sonunu getirdi.

Ancak atv akıllı bir hamle yaparak tüm bu olayların üstünü kapatmayı ve konuşulmasını engellemeyi başardı.

atv akıllı bir hamle yaptı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz artık konuşulmaz oldu! 7

Çünkü Destan isimli yeni dizi başladı ve Salı akşamları bir anda reytinglerde öne çıktı. Yani Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın elde edebileceği oranları Destan ile de alabileceğini herkese sergileyen atv, bakış açısını da farklı bir noktaya taşımış oldu.

Bu gelişme aynı zamanda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeniden ekrana dönme umutlarını da bitirdi. Çünkü dizi atv’den başka bir kanalda yayınlanamaz ve Salı akşamları dışında başka bir günde de ekrana gelmesi bu saatten sonra geri dönse bile mantıklı olmaz.

Sonuç olarak Destan dizisi gelince Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 6 sezon boyunca oluşturduğu hava da tamamen ortadan kalkmış oldu.

Artık Destan dizisi var ve, atv çok daha iyi reytingler alabilecek bir proje ile dizi hayranlarını bir hayli memnun etti.