Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sarp Apak senaryodan çok etkilendi, Kaderimin Oyunu çok ilgi çekecek

Sarp Apak senaryodan çok etkilendi, Kaderimin Oyunu çok ilgi çekecek

tarafından ker_def

Star’ın yeni dizisi ‘Kaderimin Oyunu’nun 3 Aralık Cuma günü başlıyor. Başrollerinde; Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak’ın yer aldığı ‘Kaderimin Oyunu’’nda ‘Mahir’ karakterini canlandıracak olan başarılı oyuncu Sarp Apak, rolü ile ilgili merak edilenleri anlattı. Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün yaptığı, Yapımını NGM Medya’nın üstlendiği ‘Kaderimin Oyunu’nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor.

Kaderimin Oyunu’nun başrol oyuncularından Sarp Apak, senaryoyu okumaya başladığı anda kendisini çok etkilediğini belirterek, şunları söyledi: “Senaryo geldiğinde ilk iki bölüm birlikte gelmişti. Eve gidince okurum dedim ama şöyle bir göz ucu ile baktım ve sonra meraktan bırakamadım. İki bölümü de hemen okudum. Senaryonun kendini okutması çok önemli bir gösterge. Akması, kendini merak ettirmesi… Bu yönüyle beni çok etkiledi. Bunun ekrandaki seyirciye de yansıması en büyük hedefimiz tabi ki.”

Sarp Apak senaryodan çok etkilendi, Kaderimin Oyunu çok ilgi çekecek 7

Her yeni proje Sarp Apak’ı çocuk gibi heyecanlandırıyor. Mahir rolünün dramının kendisini çok etkilediğini belirten oyuncu, genelde komedi rolleri ile tanınıyordu. Sarp Apak, 3 Aralık’tan itibaren Cuma akşamları yayınlanacak dizide bir dram hikayesinde kendini bulacak.

Mahir’den önce birçok farklı rol deneyimine sahip olan Sarp Apak, karakteri ile ilgili şu detayları anlattı: “Her yeni projede çocuk gibi heyecanlanıyorum. Bunda da öyle oldu ama Mahir beni en çok drama karakteri olarak etkiledi. Karakter analizini okuduğumda hüzünlendim. Hikayedeki en suçsuz en günahsız kişi aslında Mahir. Buna rağmen başına çok şey gelmesi, hiçbirinde onun suçu ve hatasının olmaması, masumluğu bana farklı gelen yanları oldu. Yaşadıkları sayesinde kendini geliştirip yalnız kurda dönüşmesi ve güçlü olması beni kendine çekti. En temelde ise tüm yaşadıklarına rağmen yıkılmayıp ayakta kalması, devam etmesi diyebilirim. Bu anlamda da ‘Kaderimin Oyunu’ ile özdeşleşiyor hikayesi.”

Hazırlık sürecinde ise kendisine en çok dizinin yönetmeni Emre Kabakuşak’ın rehberlik ettiğini anlatan Sarp Apak, çok iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini ve izleyicilerin de diziyi seveceğini söyledi.

Oyuncu, yönetmen Emre Kabakuşak’ı da överek ekip arkadaşları için şu ifadeleri kullandı: “Dizimizin yönetmeni Emre Hoca ile çok fazla sohbet ettik. Bakış açımı pek çok düşüncemi değiştirdi bu sohbetler. Emre Hocanın yaklaşımı ve konuşmaları beni çok yönlendirdi. Öykü ile de başından beri konuşuyorduk. Sonra Akın’la tanıştık. Güzel bir ekip olduğumuzu düşünüyorum. Çok iyi hazırlandık. Umarım herkes çok sever.”

‘Kaderimin Oyunu’ nefes kesen hikayesi ile 3 Aralık Cuma günü saat 20.00’de Star’da.