Ana sayfa Dizi Haberleri Hayaller ve Hayatlar’ın oyuncu kadrosunu gören ‘keşke televizyon dizisi olsa’ diyor!

Hayaller ve Hayatlar’ın oyuncu kadrosunu gören ‘keşke televizyon dizisi olsa’ diyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni bir dijital dizinin hazırlıkları yapılıyor. NGM Media tarafından titiz bir çalışmanın ürünü olan dizinin ismi Hayaller ve Hayatlar… Bein Connect platformu için hazırlanan dizinin oyuncu kadrosu çok iddialı bir hale geldi.

4 kadının başından geçen olayları anlatan bu yeni dizi 13 bölüm olarak tasarlandı. Dijital bir proje olması nedeniyle de oyuncular daha kolaylıkla projeyi kabul etti. Çünkü hem senaryo belli hem çekim zamanları düzenli hem de sette daha az süreler çalışmak yeterli oluyor.

Ancak dizi hayranları oyuncu kadrosunu görünce, ‘keşke televizyon dizisi olsaydı’ sözünü söylemeye başladı. Oyuncu kadrosunda dikkat çeken isimler var. Örneğin Özge Gürel… Dicle karakteriyle izleyeceğimiz oyuncu, Bay Yanlış’tan sonra yeniden setlere dönüş yapacak.

Hayaller ve Hayatlar'ın oyuncu kadrosunu gören 'keşke televizyon dizisi olsa' diyor! 19

Melisa Aslı Pamuk, Aybüke Pusat gibi son dönemin öne çıkan genç yeteneklerinin yanı sıra uzun süredir birçok projede izlediğimiz Yeşim Ceren Bozoğlu da bu dizide kendisini gösterecek.

Ayrıca Özge Özacar ve Serkay Tütüncü gibi son yılların öne çıkan oyuncularını da projede izleyebileceksiniz. Son olarak bu isimlere Ekin Mert Daymaz da katıldı…

Hayaller ve Hayatlar oluşturulan bu etkileyici kadrosu ile set başlayınca hakkında çok konuşulacak bir yapım olmaya başlayacaktır. Sosyal medya desteğinin yanı sıra, popüler oyuncuların paylaşımları ile yapacağı katkılar da diziyi fazlasıyla öne çıkartacaktır.

Altan Dönmez’in yönetmenliğini yaptığı dizinin hikayesini Yelda Eroğlu yazıyor.