Ana sayfa Dizi Haberleri atv ve Show TV’nin dizi tercihleri erkek egemen görüntü çiziyor!

atv ve Show TV’nin dizi tercihleri erkek egemen görüntü çiziyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanallar arasında dizi rekabeti kıran kırana yaşanıyor. Tüm özel kanallar ve kamu yayıncısı TRT1 üst üste yeni projelerle izleyicileri ekranına çekmek için büyük çaba harcıyor.

TRT1’in bu konuda büyük bir atak içinde olduğu da gözleniyor. atv ve Show TV ise hazırladığı dizilerle daha çok erkek egemen bir izleyici kitlesini hedefliyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, her iki kanalında dizilerini masaya yatırdı ve erkek egemen yapımlar olduğunu yazdı. Tabii ki Bir Zamanlar Çukurova reyting sonuçlarında bu durumu bozuyor. İşte Sina Koloğlu’nun tespitleri:

“Erkek egemen dizilerin kanalları atv ve Show TV diyebiliriz. ‘Arıza’, ‘Çukur’ ve ‘Ramo’ örnekleri ile Show TV, “Ben bu konuda netim” diyor.

atv’de ‘Hercai’, ‘Maria ile Mustafa’ ve ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’. Senaryosu ve oyuncu kadrosuyla ‘butik iş’ diyebileceğimiz bir mafya dizisi.

‘Bir Zamanlar Çukurova’da hâlâ dönem dizisi olarak iyi kadrosu senaryo biraz yorulsa da yine ilgi ve alakayı her iki seyirci kategorisinde tutabiliyor.