Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar, Kanal D’nin dizi tercihlerine pek uymuyor!

Arka Sokaklar, Kanal D’nin dizi tercihlerine pek uymuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin dizi tercihleri ile ilgili şöyle bir değerlendirme yapıldığında daha çok AB grubuna yani eğitimli kitleye hitap ettiğine yönelik bir sonuç çıkacaktır.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, bu konuyu köşe yazısında dile getirdi. Salı akşamları yayınlanan Hekimoğlu ile Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Yeni Hayat ve Cumartesi yayınlanan Çatı Katı Aşk daha çok eğitimli televizyon izleyicisine hitap ediyor. Bu durum da reytinglere yansıyor.

Ancak bir de Arka Sokaklar gerçeği var. Yani totalde uzun süredir büyük başarılar elde eden dizi, aslında Kanal D’nin son dönemdeki dizi tercihlerine göre farklılık arz ediyor.

Sina Koloğlu, 15. sezona başlayan Arka Sokaklar’ın Kanal D’nin diğer dizilerinden ayrıştığı noktayı köşesinde şöyle yazdı:

“Az ama öz olsun mesajını veren Kanal D… İki ‘uyarlama dizisi’yle dikkat çekiyor; ‘Hekimoğlu’ ve ‘Yeni Hayat’… Romantik komedisi ‘Çatı Katı Aşk’ ve ekranın en uzun soluklu dizisi ‘Arka Sokaklar’… Çerçeve daha ‘eğitimli izleyici’ye hitap eden örneklerden. Ama, hâlâ ‘total’ izleyicinin vazgeçilmezleri arasında ‘Arka Sokaklar’ var.”